Kız neden düşüremiyorum?

atkilarlayuzlesh

Hectopat
Daha fazla  
Gördüğüm her kıza aşık oluyorum ama kendimi tutamıyorum. 17 yaşındayım ama hiçbir kızla alakam yok. Kızlarla konuşmayı bilmiyorum, tipim idare eder bence ama kızlar bana bakmıyor. Yazdığım kız beni engelliyor, konuştuğum kızda en son bana 3 ay önce yazdı. Ben yazıyorum bana cevap vermiyor, nedenini bilmiyorum. Ben ona hiçbir şey yapmadığım halde bir anda değişti. Önceden her gün konuşuyorduk ama 3 aydır yazdığım yazılara görüldü atıyor. Ben de sinirlendim engelledim.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-27_024555339.png
    resim_2022-07-27_024555339.png
    670,7 KB · Görüntüleme: 192
Son düzenleyen: Moderatör:
Her kıza aşık mı oluyorsun yoksa sadece bir anlık ilgi mi? Kızlarla konuşmaktan kastettiğin sadece yüzü gözü güzel olanlardır, sevgili olmak istediğin kızlarla konuşamazsin. Tanıdığın hiç kız yok mu? Onlarla biraz sohbet et. Kendini geliştir. Bir kıza acilirsam en fazla ne olurki diye düşün. Ondan sonra ya oda beni seviyorsa diye düşün. Her kız seninle konuşacak değil. O sana yazmıyorsa sende ona yazma. Kimseyi bunaltip kendinden iyice soğutma. Önce kendine rahatça konusabildigin bir kız bulmani sonra ise ona acilmani oneririm

Instagram'dan snapten yazinca bir şey çıkmıyor genelde zaten. Sebeblerine geleyim ilk başta zaten çoğu kıza yazan eğer tanımadıklarini da kabul ediyorsa en az 20 tane falan kişi var. Bundan dolayı kız ya paralı olanı ya da tipi iyi olana gidiyor. En sona kıza direk yazarak ben senin karakterini düşündüklerini düşüncelerini fikirlerini sallanmiyorum bana direk vücudun lazim ve abazanim imajı veriyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı