Engineer gaming 08 Decapat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #41 MessininFedaisi dedi: Kız, kanka. Hani kızlar erkeklerden hoşlanır ya genelde. Senin algıların sıkıntılı galiba. Genişletmek için tıkla... Kankacım kime cevap verdiğin belli değilki algılarım yanlış değil kim kime ne dediği anlaşılmadı kısacası.
MessininFedaisi dedi: Kız, kanka. Hani kızlar erkeklerden hoşlanır ya genelde. Senin algıların sıkıntılı galiba. Genişletmek için tıkla... Kankacım kime cevap verdiğin belli değilki algılarım yanlış değil kim kime ne dediği anlaşılmadı kısacası.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #42 Erkeklik gibisi var mı ya...
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 27 Haziran 2022 #43 İsterdim.
Engineer gaming 08 Decapat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #44 Azulaa dedi: Erkeklik gibisi var mı ya... Genişletmek için tıkla... He ya ama bazen kız gibi korkup kaçmak ayrı erkek olmama rağmen Şunu belirteyim her adamlık yapmış veya yapmamış veya yapması gereken insan erkek olduğu manasına gelmez cogu insan yanlis bir şey yapmadığı sürece erkek veya kızdır (cinsiyetidir yani)
Azulaa dedi: Erkeklik gibisi var mı ya... Genişletmek için tıkla... He ya ama bazen kız gibi korkup kaçmak ayrı erkek olmama rağmen Şunu belirteyim her adamlık yapmış veya yapmamış veya yapması gereken insan erkek olduğu manasına gelmez cogu insan yanlis bir şey yapmadığı sürece erkek veya kızdır (cinsiyetidir yani)
MessininFedaisi Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.360 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #45 Engineer gaming 08 dedi: Kankacım kime cevap verdiğin belli değilki algılarım yanlış değil kim kime ne dediği anlaşılmadı kısacası. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim kişi kız ve o erkeklerden hoşlandığı için erkek olarak kalmak isterdim. Neresi anlaşılmıyor anlamadım.
Engineer gaming 08 dedi: Kankacım kime cevap verdiğin belli değilki algılarım yanlış değil kim kime ne dediği anlaşılmadı kısacası. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim kişi kız ve o erkeklerden hoşlandığı için erkek olarak kalmak isterdim. Neresi anlaşılmıyor anlamadım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 27 Haziran 2022 #46 Orta doğuda kız olmak mı? Erkeğiz dedikte bilader, bizimde bi cesaretimiz var yani, çizdirme karizmayı.
Orta doğuda kız olmak mı? Erkeğiz dedikte bilader, bizimde bi cesaretimiz var yani, çizdirme karizmayı.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Haziran 2022 #47 1 - 2 günlüğüne olmak isterdim.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 27 Haziran 2022 #48 444617 dedi: Evet sorum basit kız olmak ister miydiniz? Ben şahsen kız olmak isterdim. Malum sebeplerden dolayı. Farklı cinsi de tatmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Women hah tarzı olmak icin evet.
444617 dedi: Evet sorum basit kız olmak ister miydiniz? Ben şahsen kız olmak isterdim. Malum sebeplerden dolayı. Farklı cinsi de tatmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Women hah tarzı olmak icin evet.
Engineer gaming 08 Decapat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #49 Polorchen dedi: Orta doğuda kız olmak mı? Erkeğiz dedikte birader, bizimde bir cesaretimiz var yani, çizdirme karizmayı. Genişletmek için tıkla... Heh işte bazı manyaklar öyle diyor işte erkeksen bunu yap erkeksen camdan aşağı atla
Polorchen dedi: Orta doğuda kız olmak mı? Erkeğiz dedikte birader, bizimde bir cesaretimiz var yani, çizdirme karizmayı. Genişletmek için tıkla... Heh işte bazı manyaklar öyle diyor işte erkeksen bunu yap erkeksen camdan aşağı atla
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 27 Haziran 2022 #50 T21 dedi: Bunca şey üzerine bir de dalgayı yemeyi kabul edemem. [/ISPOILER] Genişletmek için tıkla... Bir de onlara sor, bunu yapmak için üzerine para verecekler var. Yukarıdaki arkadaşa göre çok tehlikeliymișsiniz (!) aman diyeyim, uzak duralım sizden.
T21 dedi: Bunca şey üzerine bir de dalgayı yemeyi kabul edemem. [/ISPOILER] Genişletmek için tıkla... Bir de onlara sor, bunu yapmak için üzerine para verecekler var. Yukarıdaki arkadaşa göre çok tehlikeliymișsiniz (!) aman diyeyim, uzak duralım sizden.