Kızla konuşuyor musun yoksa kız sana sadece cevap mı veriyor?
Sakin ol. Hiçbir detay bilmiyoruz. Konu sahibi hatalı olabilir. Engel ise aldatan sevgiliye bile atılmaz. Engel atmak duygu taşır.
Ya Türkçe yazsana, kendim düzeltene kadar hiçbir şey anlamıyorum. Kıza sürekli günaydın mı yazıyorsun? Kız sana sen ona yazmadan günaydın yazıyor mu? Kız sana 3 kere günaydın yazarsa sen 1 kere yazacaksın. İlişkinin kadını olma, gerçi sizin bir ilişkiniz bile yok daha.
Yoksa senin burada kastettiğin şey şu mu: Sen kıza günaydın yazıyorsun. Cevap olarak "günaydın" mesajı geliyor. O da günaydın yazıyor dediğin bu mu yukarıdaki mi?
İyi geceler diyorsa aşık kanka. Harbiymişsin sen sohbet konusunda
Hayır asla böyle bir şey yapma. Kıza bu şartlarda hesap sorulamaz. Kızın ilgisini zorla mı alacaksın? Böyle olmaz.
Böyle bir hareketi yapmaya devam etme. Kızın gerçekten acil bir işi çıkmış olabilir. Rahat bırak bir süreliğine nefes alsın. Fakat senin durumunda -sana cevap vermeyip aktifse- kıza bunları yazma, zorla ilgi alınmaz. Samimiyet falan olduğunu düşünmüyorum, bebek gibi zorla ilgi talep etmişsin. Hem telefonun arkasından ne samimiyeti?
Kusura bakma bu durumun bana umutsuz vaka gibi göründü. Ben konudan çıkıyorum. Bir şey sormak istersen cevaplayabilirim.