Kız privine neden eklemiyor?

mert0007

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır bir kızla konuşuyorum priv hesabına eklemiyor ama hiç muhabbetini yapmadım. Özel bir hesap olduğu için ama içten içe eklemesini istiyorum. Sizce neden eklemiyor? Ve ayrıyeten kız hep bir sıcak bir soğuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır bir kızla konuşuyorum priv hesabına eklemiyor ama hiç muhabbetini yapmadım. Özel bir hesap olduğu için ama içten içe eklemesini istiyorum. Sizce neden eklemiyor? Ve ayrıyeten kız hep bir sıcak bir soğuk.
Arkadaş olarak kalmak istiyor zorlamanın mantığı yok .

Yedek kulübesine atılmışsın, engeli çak geç.
Ama kızla konuşmamda sıkıntı yok çoğu zaman kendide yazıyor sadece bazen tutuyo soğuk yapması o zaman yazmıyor

Ama kızla konuşmamda sıkıntı yok çoğu zaman kendide yazıyor sadece bazen tutuyo soğuk yapması o zaman yazmıyor
Yani demeye çalıştığım bugün sadece sabah konuştuk ondan sonra hiç konuşmadık sizce yazmalımıyım son bi kez yoksa akışınamı bırakayım

Arkadaş olarak kalmak istiyor zorlamanın mantığı yok .
Yok böyle bişe olsa anlarım kızlarla sohbet konusunda iyiyim tam flört gibi konuşuyoruz oda bana günaydınfalan yazıyo hatta bazen konuşmadığımız zaman uyurken ben uyuyorum iyi geceler diyo

Yani demeye çalıştığım bugün sadece sabah konuştuk ondan sonra hiç konuşmadık sizce yazmalımıyım son bi kez yoksa akışınamı bırakayım

Yok böyle bişe olsa anlarım kızlarla sohbet konusunda iyiyim tam flört gibi konuşuyoruz oda bana günaydınfalan yazıyo hatta bazen konuşmadığımız zaman uyurken ben uyuyorum iyi geceler diyo
Kanka başkası mı kalmadı sana aşıksan söyle de ona göre tavsiye veriyim.
Söylenecek çok şey var bence ama sen ilişkini kesmeden takıl biraz sana karşı ilgisi varsa dışarda kahve içmeye falan teklif et o zaman aslını öğrenirsin yok mok derse boşver çevrene odaklan başkalarıyla konuş.

Kanka başkası mı kalmadı sana aşıksan söyle de ona göre tavsiye vereyim.
Söylenecek çok şey var bence ama sen ilişkini kesmeden takıl biraz sana karşı ilgisi varsa dışarıda kahve içmeye falan teklif et o zaman aslını öğrenirsin yok mok derse boş ver çevrene odaklan başkalarıyla konu.
Ya ufaktan bir hoşlantım var ama böyle yaptıkça soğuyorum. En son bir şey dedi güzel yazdım. Ondan sonradır mesaja bakmadı. Aktif ama bakmadı. 6 saat falan oldu yani sence mesaja niye bakmıyorsun diyeyim mi? Birkaç kere sorun mu var? Niye böyle yapıyorsun dedim. Hayır bir şey yok dedi ve hep eski samimiyetine döndü.

Ya ufaktan bir hoşlantım var ama böyle yaptıkça soğuyorum en son bir şey dedi güzel yazdım ondan sonradır mesaja bakmadı aktif ama bakmadı 6 saat falan oldu yani sence mesaja niye bakmıyorsun diyeyim mi birkaç kere sorun mu var niye böyle yapıyorsun dedim hayır bir şey yok dedi ve hep eski samimiyetine döndü.

Ustam bunları yazarken kız bana yazmış görmemişim ama sen yine de bana tavsiye verir misin?

Ya ufaktan bir hoşlantım var ama böyle yaptıkça soğuyorum. En son bir şey dedi güzel yazdım. Ondan sonradır mesaja bakmadı. Aktif ama bakmadı. 6 saat falan oldu yani sence mesaja niye bakmıyorsun diyeyim mi? Birkaç kere sorun mu var? Niye böyle yapıyorsun dedim. Hayır bir şey yok dedi ve hep eski samimiyetine döndü.

Ustam bunları yazarken kız bana yazmış görmemişim ama sen yine de bana tavsiye verir misin?
Kanka kusura bakma ama 6 saat aktif oldugunda sadece reels izledigini düşünmüyorum belki bir başkası vardır hedefinde ama seni de uzak tutmak istemiyordur o olmazsa bu gibi düşünecek bir tarzda kız oldugunu suana kadar yazdıklarından cıkardım geçmiş olsun boş ver salla gitsin .

Uzun zamandır bir kızla konuşuyorum
Kızla konuşuyor musun yoksa kız sana sadece cevap mı veriyor?

Yedek kulübesine atılmışsın, engeli çak geç.
Sakin ol. Hiçbir detay bilmiyoruz. Konu sahibi hatalı olabilir. Engel ise aldatan sevgiliye bile atılmaz. Engel atmak duygu taşır.

o da bana günaydın falan
Ya Türkçe yazsana, kendim düzeltene kadar hiçbir şey anlamıyorum. Kıza sürekli günaydın mı yazıyorsun? Kız sana sen ona yazmadan günaydın yazıyor mu? Kız sana 3 kere günaydın yazarsa sen 1 kere yazacaksın. İlişkinin kadını olma, gerçi sizin bir ilişkiniz bile yok daha.

Yoksa senin burada kastettiğin şey şu mu: Sen kıza günaydın yazıyorsun. Cevap olarak "günaydın" mesajı geliyor. O da günaydın yazıyor dediğin bu mu yukarıdaki mi?

Yok böyle bir şey olsa anlarım kızlarla sohbet konusunda iyiyim tam flört gibi konuşuyoruz o da bana günaydın falan yazıyor hatta bazen konuşmadığımız zaman uyurken ben uyuyorum iyi geceler diyor
İyi geceler diyorsa aşık kanka. Harbiymişsin sen sohbet konusunda :D

mesaja niye bakmıyorsun diyeyim mi?
Hayır asla böyle bir şey yapma. Kıza bu şartlarda hesap sorulamaz. Kızın ilgisini zorla mı alacaksın? Böyle olmaz.

Birkaç kere sorun mu var? Niye böyle yapıyorsun dedim. Hayır bir şey yok dedi ve hep eski samimiyetine döndü.
Böyle bir hareketi yapmaya devam etme. Kızın gerçekten acil bir işi çıkmış olabilir. Rahat bırak bir süreliğine nefes alsın. Fakat senin durumunda -sana cevap vermeyip aktifse- kıza bunları yazma, zorla ilgi alınmaz. Samimiyet falan olduğunu düşünmüyorum, bebek gibi zorla ilgi talep etmişsin. Hem telefonun arkasından ne samimiyeti?

bana tavsiye verir misin?
Kusura bakma bu durumun bana umutsuz vaka gibi göründü. Ben konudan çıkıyorum. Bir şey sormak istersen cevaplayabilirim.

Kızla konuşuyor musun yoksa kız sana sadece cevap mı veriyor?

Sakin ol. Hiçbir detay bilmiyoruz. Konu sahibi hatalı olabilir. Engel ise aldatan sevgiliye bile atılmaz. Engel atmak duygu taşır.

Ya Türkçe yazsana, kendim düzeltene kadar hiçbir şey anlamıyorum. Kıza sürekli günaydın mı yazıyorsun? Kız sana sen ona yazmadan günaydın yazıyor mu? Kız sana 3 kere günaydın yazarsa sen 1 kere yazacaksın. İlişkinin kadını olma, gerçi sizin bir ilişkiniz bile yok daha.

Yoksa senin burada kastettiğin şey şu mu: Sen kıza günaydın yazıyorsun. Cevap olarak "günaydın" mesajı geliyor. O da günaydın yazıyor dediğin bu mu yukarıdaki mi?

İyi geceler diyorsa aşık kanka. Harbiymişsin sen sohbet konusunda :D

Hayır asla böyle bir şey yapma. Kıza bu şartlarda hesap sorulamaz. Kızın ilgisini zorla mı alacaksın? Böyle olmaz.

Böyle bir hareketi yapmaya devam etme. Kızın gerçekten acil bir işi çıkmış olabilir. Rahat bırak bir süreliğine nefes alsın. Fakat senin durumunda -sana cevap vermeyip aktifse- kıza bunları yazma, zorla ilgi alınmaz. Samimiyet falan olduğunu düşünmüyorum, bebek gibi zorla ilgi talep etmişsin. Hem telefonun arkasından ne samimiyeti?

Kusura bakma bu durumun bana umutsuz vaka gibi göründü. Ben konudan çıkıyorum. Bir şey sormak istersen cevaplayabilirim.
Hocam kız bana kendiside yazıyo günaydın ve kızla konuşurken gayet iyiyiz bişeler anlatıyor falan kendide konu başlatıyor. Priv hesabına yeni ekledi konuyu yazdıktan sonraki gün nası oldu bilmiyorum ama manifest yaptım sanki. Ertesi gün ekledi. İyi geceler meseleside şöyle bazen benim veya onun işi oluyo konuşamıyoruz. Uyurken ben uyuyorum yazıyor direkt uyumuyor yanlış anlatmışım kendimi. Sormak istediğim bi soru daha var dün bi şaka yaptım ve şaka anlayan bi kız kendide bana çok yapıyo zorbalama gibi aynı bende dün bi şaka yaptım aynen yazdı. Ondan sonra alındımı bilmiyorum ama mesajlara bakmıyor. Günaydın da ben yazdım benden önce uyandığını biliyorum o yazmadı sence sorun ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı