B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 742 5 Kasım 2021 #31 erme dedi: Hocam derdiniz nedir? Zaten benim hiçbir zaman "Kızı koklayayım." gibi bir gayem olmadı. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim koklatırsan eğer sende onunkini kokla.
erme dedi: Hocam derdiniz nedir? Zaten benim hiçbir zaman "Kızı koklayayım." gibi bir gayem olmadı. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim koklatırsan eğer sende onunkini kokla.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #32 Hocam sizinki saç bizim okulda benim götümü şaplak atmak istiyor kız yok deyince vurup kaçıyor bene ona yapacağım ama sonu kötü biter.
Hocam sizinki saç bizim okulda benim götümü şaplak atmak istiyor kız yok deyince vurup kaçıyor bene ona yapacağım ama sonu kötü biter.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Kasım 2021 #33 Umut Nas dedi: Hocam sizinki saç bizim okulda benim götümü şaplak atmak istiyor kız yok deyince vurup kaçıyor bene ona yapacağım ama sonu kötü biter. Genişletmek için tıkla... Riske girin siz, salakların kızın kaba etini! (Davranış tavsiyesi değildir)
Umut Nas dedi: Hocam sizinki saç bizim okulda benim götümü şaplak atmak istiyor kız yok deyince vurup kaçıyor bene ona yapacağım ama sonu kötü biter. Genişletmek için tıkla... Riske girin siz, salakların kızın kaba etini! (Davranış tavsiyesi değildir)
ggbro Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 5 Kasım 2021 #34 Şimdi tam emin olamadım kızın Instagram'ını verebilirsen yardımcı olabilirim. (!)
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Kasım 2021 #35 ggbro dedi: Şimdi tam emin olamadım kızın Instagram'ını verebilirsen yardımcı olabilirim. (!) Genişletmek için tıkla... Hocam ondan yok ama tel numarası var, iş görür mü? (!)
ggbro dedi: Şimdi tam emin olamadım kızın Instagram'ını verebilirsen yardımcı olabilirim. (!) Genişletmek için tıkla... Hocam ondan yok ama tel numarası var, iş görür mü? (!)
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #36 ggbro dedi: Şimdi tam emin olamadım kızın Instagram'ını verebilirsen yardımcı olabilirim. (!) Genişletmek için tıkla... Irz düşmanı
ggbro dedi: Şimdi tam emin olamadım kızın Instagram'ını verebilirsen yardımcı olabilirim. (!) Genişletmek için tıkla... Irz düşmanı
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 5 Kasım 2021 #37 Savcılığa ver.