Benim evdekiler ne yapıon oğlum manyakmısın derler sanırım evde yakalanma bari.Yaşım 17. ve sesim ince de değil. Ses eğitilebilir sadece çalışma ve sabır gerekli.
Benim evdekiler ne yapıon oğlum manyakmısın derler sanırım evde yakalanma bari.Yaşım 17. ve sesim ince de değil. Ses eğitilebilir sadece çalışma ve sabır gerekli.
Ben de 18'e gireceğim bir aya ama düşünemiyorum kız sesi yaptığımıYaşım 17. ve sesim ince de değil. Ses eğitilebilir sadece çalışma ve sabır gerekli.
Ben de 18'e gireceğim bir aya ama düşünemiyorum kız sesi yaptığımıailemle yaşıyorum bu çocuk ne yapıyor derler
neyse benim kız sesi sorunum yok ama sen nasıl yapıyorsun ailenle yaşamıyor musun? Gariplerine gitmiyor mu?
Voicemod'da sol altta kapatabiliyosun.Voicemod ve morphvox Pro biliyorum fakat ben konuştukta sonra gerçek sesimde geliyor arka fondan ve kız sesleri gerçekçi değil daha iyi bir programı yok mu bu işin?
kız sesı nasıl yapabılırım?Voicemod'da sol altta kapatabiliyosun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.