Beyaz temasa okudum gözler iptal.Buraya kadar okuduysanız gözlerinize sağlık. Peki ne düşünüyorsunuz?
Paragrafımdan sonrakileri de okuduysan kafa karışıklığımı anlamışsındır. Kendimi kanıtlamaya çalışsam da kendi inanmak istediğine körü körüne inanıyor. İçimde bitiriyorum. Engelleme mevzusunda ilk başta gerçekten dediği gibi "özletmeliyim" düşüncesini sokmuştu kafama. Sonra "başkalarından ulaşmaya çalışmayayım" düşüncesi sardı. Şimdi ise daha kötü düşünüyorum ve "ilgiyi hâlâ görmek istiyor" düşüncesi sarmış durumda. Direkt şahsı hakkında sağlıklı düşünemiyorum gözümün içine baka baka mimiklerini gördüğümde. Sadece oyalıyor belki kullanıyor belki gururunu okşatıyor. Kim olduğumu ne olduğumu da biliyor. Yüzüne dememe rağmen demesem bile aslı olmayan yargılamalar yaptığını da biliyor. Sadece beni kafasında kötü bilmek isteyip vicdanını rahatlatıyor ve bu ona karşı iyi geldiğim en küçük an için bile nankörlüktür. O kadar dipteyken o kadar iyi sürece taşıyan burağa nankörlüktür. O burağı başka bir burak gibi düşünmek o burağa haksızlıktır. Senden gördüğüm haksızlığı yemin ederim hayatımda kimseden görmedim dedim dün yüzüne karşı. Sadece konuyu değiştiriyor, dinlemek istemiyorum diyor veya telefona bakıyor. Kendini benimle iyileştirdi geçti işte. Yazık bana.Beyaz temasa okudum gözler iptal.maksadı sizi ona bağlayıp süründürmek gibi bişey sanırım. Siz değmeyecek kişi için gururu ayaklar altına sermişsiniz anladığım kadarıyla. 
Vay be şaka gibi. Nasıl olabiliyor insan yadırgıyor. Sizin tanışıklığınız nasıldı veya birlikteliğiniz ne kadar sürdü bahsetmek ister misin? Anlatırsan uzun uzun okurum. Ve ayrıldıktan sonra ne kadar zaman geçti şu an?@ByBurak
Nasıl işine geliyorsa öyle davranıyor demi? benim eski kız arkadaşımda böyleydi. benim yıllardır arkadaşım olan "bacım" dediğim kızları benden kıskanıyordu. bir espri vs. olduğunda sen ona,o sana gülüyor ne bekliyorsun git ona falan diyordu artık arkadaşlarımla muhattap olamayacak raddeye geldik benim telefonumu almış whatsapp'tan benim ağzımdan konuşup arkadaş grubundan falan ayrılmış. baktım olacak gibi değil yol verdim. ben "ilişki her gün yeni sorun çıkarmak değil, sorunlara birlikte çözüm bulmaktır." mantığıyla ilerledikçe o her şeyi yokuşa sürmeyi tercih ediyordu. neyse aradan 2-3 ay geçti arabalarım her zaman ön plandadır benim için. kız mı araba mı deseler, kız derim.neyse fazla dağıtmayayım konuyu ondan sonra yine bana yazmış. takipten çıkarmamışsın engellememişsin falan diye sohbet açmaya çalışıyordu. işimiz gücümüz var diyerek geçiştirdikçe konu konuyu açıyor falan velhasıl ben özledim cart curt baktım ilgi budalası gibi davranıyor yüz vermedim ama yüz vermedikçe tavrını değiştirmedi hep yumuşak davrandı bende tereddüte düştüm sonra kendimi suçladım. bu sefer toparlayacağız mantığıyla bi daldım olaya. ne mi oldu? hiç sorma. kendine bağlamak için sabırla beklemiş hanımefendi. ben yine çabaladım. o sessizce hayatımdan çıkıp gitti. ne demişler? "vazgeçilmez olan sen değildin, vazgeçmek bilmeyen bendim." 
Sizin tanışıklığınız nasıldı?
Ohaa ya şaka gibi. Bizim de bugün son konuşmamız oldu. Dün akşam bizi tanıştıran arkadaşımın sevgilisiyle ve lise arkadaşımla üçümüz oturduk. Olanları baştan sona dinlediler. Ve hırsımdan (çalıştığım kafeye gittik) cansuyu çağırdım bir garson olarak. Cansudan çakmak mevzusunda sadece çakmak istediğimi (benim gözümün önünde cansuyla cilveleşiyordun da demişti 24 kasımdan beri) ve defalarca sevgilimin olduğunu söylediğimi duydular kendi kulaklarıyla. Bunu ona bahsetmek istedim kendimi tutamadım ve gece yazdım 3 dk önce çevrimiçiydi. Ben yazdığımda tek tikti. Aradım direkt meşgul. Telefonu kapanmıştı. Biraz sonra açılınca görüldü attı. Ne bu yazdım çift tikte kaldı. Biraz sonra soru işareti attım ve tek tikti. Sabah günaydın, seninle konuşuyorum cevap versene yazdım. 5 dk sonra aradı.Biz genelde sabit bir kitle 10-15 kişi takılırdım arkadaşlarla, hafta sonları 19:00-01:30 garanti arabalarla o kafeden o kafeye ara sıra barlara takılırdık. Hurra diye kalabalık girince ister istemez ortamdaki insanların birçoğuyla göz kontağı kuruyorsun. Bizim gruptan bir arkadaşın, arkadaşları da oradaymış. Bu beni uzun uzadıya kesiyormuş benim arkadaş mekandan çıkınca söyledi. Geri ona beni sormuş falan "o siyah F10'u olan çocuk" falan filan. Arkadaş geldi dedi hani istekli gibi bir tanışın istiyorsan dedi. Kızı göreyim bir falan filan, akşamına az sohbet falan ettik. Sonra günaydınlar falanlar filanlar. Hoşlanmış benden onu da bariz belli ediyordu zaten. Konuştuk iyi anlaşıyoruz falan filan hiç öyle paragöz değildi bir şeyler alayım dediğimde yok derdi istemezdi aç değilim gibisinden şeyler derdi. 2 hafta falan konuştuk, çok sabırsızdı. Zaten niyetlerde belli olunca, kırmayayım gönlü olsun diye tamam dedim. Elin kızınının günahı ne beni sevmiş millet gibi üzmeyeyimde mutlu olsun dedim. Neyse 1 ay 2 ay bayağı bayağı gidiyor tabii bir yandan sıkıntılar büyüyor. Özel dönemlerinde illallah dedirtiyordu vesaire. Sonra bir akşam bahane bahaneyi kovalıyor falan ayrıldık. Sonra 4 gün 5 gün artık dayanamıyordum, olanı biteni anlattım. Ayrılınca mı kıymete bindim diye sordu bende ayrıldığımız akşam benim kıyasıya mücadele verdiğimi ancak onun bahane aradığını söyledikçe konuyu kapattı. Şu an da mücadele veriyorum, kimsenin peşinden koşmam olmuyorsa nasip değildir ama bir tek senin için çabalıyorum dedim falan. Bakalım dedi 1-2 gün böyle geçti barıştık. Her şey daha iyi, daha düzgün gidiyor. Yine kırmamak için elimden geleni yapıyorum. 1 ay sonra yeniden başladı dert sıkıntı. Neymiş işten güçten ona vakit ayırmıyormuşum falan arabamla ondan çok ilgileniyormuşum yine çeşitli bahaneler. En son işte arkadaşlarımdan birisiyle neymiş çok iyiymişiz falan yukarıda belirttiğim WhatsApp olayı geçti sonra bende bir başladım sustukça kendi haklı zannettin işte ayrılmak için bahane aradın falan filan bir ton saydım ettim. Tabii, sövmedim yanlış anlaşılmasın. Ondan sonra "Mercedes'e ver yolu gitsin" hesabı. Bu olaylar 2021 Kasım'dan 2022 Mart'a kadar sürdü. Mart'tan sonra rahat rahat işime bakıyorum arkadaşlarla akşam takılıyoruz, bu bana mayıs gibi bir yazdı. Engellememişsin, çıkarmamışsın takipten. Umutlu musun yoksa falan filan bende yok dedim o iş geçeli çok oldu. Uğraştım bir ton en son "ben senin adını da acını da unuttum" yazdım iyi madem iyi geceler yazdı bende karşılık verdim. Sabahına günaydın yazmış hayırlı işler yazmış. Teşekkür ettim daha da akşama kadar yazdıklarına bakmadım. Akşam baktığımda özlediğini, özel dönemin etkisiyle agresif davrandığını vs. Söyledi hatta özür diledi. Ben de bayağı şaşırdım. 1 gün anlat 2 gün anlat beni kendisine yine bağladı ben kendimi suçlu hissettim. Arkadaş grubumdan gizledim. En sonda işte yine işten güçten yazamıyordum. Bir akşam wp ve Instagram profiline baktım. İki tarafada tarih atmış. Tarihlerin ikimizle alakası yok. Kuzeninin Instagram'ı vardı sordum. "birisini buldu, bayağı mutlular" dedi. Bende kıza WhatsApp'tan ilişkinizde mutluluklar diliyorum size dedim teşekkür falan etti daha da yazışmadık. Zaten yazın ciddi ilişki olmaz. Yazın karşılıklı gönlümüzü eğleyip geçtiğimiz kişiler oldu.
Sonra ne olduysa oldu beynimden vurulmuşa döndüm zaten. Konuşmayı yine detaylıca anlatacağım. Gündeliğime odaklanamıyorum. Aşk acısı, üzgünlük vs. değil hazımsızlık hat safhada. Çabalarımın zerresi bile onu tanıdığım için içime sine sine gerçekleşti. Ben de 24 Kasımdan beri sallayıp atmasını bilirdim ama ne gerek vardı? Onu tanıyamamış olmayı ve gerçekleri görmeyi reddetmiştim ister istemez. Hâlâ gözümde aynı "o" yaşıyordu. Kabullenememek, yadırgamak. Halbuki bugün söküp atılmış oldu bile. Akşama parti varmış bana 150 tl çözebilir misin kral? Kafamı dağıtıp yarın yepisyeni bir sayfa açmak istiyorum. Hiçbir şey yaşanmamış gibi düşünmemek istiyorum.Biz genelde sabit bir kitle 10-15 kişi takılırdım arkadaşlarla, hafta sonları 19:00-01:30 garanti arabalarla o kafeden o kafeye ara sıra barlara takılırdık. Hurra diye kalabalık girince ister istemez ortamdaki insanların birçoğuyla göz kontağı kuruyorsun. Bizim gruptan bir arkadaşın, arkadaşları da oradaymış. Bu beni uzun uzadıya kesiyormuş benim arkadaş mekandan çıkınca söyledi. Geri ona beni sormuş falan "o siyah F10'u olan çocuk" falan filan. Arkadaş geldi dedi hani istekli gibi bir tanışın istiyorsan dedi. Kızı göreyim bir falan filan, akşamına az sohbet falan ettik. Sonra günaydınlar falanlar filanlar. Hoşlanmış benden onu da bariz belli ediyordu zaten. Konuştuk iyi anlaşıyoruz falan filan hiç öyle paragöz değildi bir şeyler alayım dediğimde yok derdi istemezdi aç değilim gibisinden şeyler derdi. 2 hafta falan konuştuk, çok sabırsızdı. Zaten niyetlerde belli olunca, kırmayayım gönlü olsun diye tamam dedim. Elin kızınının günahı ne beni sevmiş millet gibi üzmeyeyimde mutlu olsun dedim. Neyse 1 ay 2 ay bayağı bayağı gidiyor tabii bir yandan sıkıntılar büyüyor. Özel dönemlerinde illallah dedirtiyordu vesaire. Sonra bir akşam bahane bahaneyi kovalıyor falan ayrıldık. Sonra 4 gün 5 gün artık dayanamıyordum, olanı biteni anlattım. Ayrılınca mı kıymete bindim diye sordu bende ayrıldığımız akşam benim kıyasıya mücadele verdiğimi ancak onun bahane aradığını söyledikçe konuyu kapattı. Şu an da mücadele veriyorum, kimsenin peşinden koşmam olmuyorsa nasip değildir ama bir tek senin için çabalıyorum dedim falan. Bakalım dedi 1-2 gün böyle geçti barıştık. Her şey daha iyi, daha düzgün gidiyor. Yine kırmamak için elimden geleni yapıyorum. 1 ay sonra yeniden başladı dert sıkıntı. Neymiş işten güçten ona vakit ayırmıyormuşum falan arabamla ondan çok ilgileniyormuşum yine çeşitli bahaneler. En son işte arkadaşlarımdan birisiyle neymiş çok iyiymişiz falan yukarıda belirttiğim WhatsApp olayı geçti sonra bende bir başladım sustukça kendi haklı zannettin işte ayrılmak için bahane aradın falan filan bir ton saydım ettim. Tabii, sövmedim yanlış anlaşılmasın. Ondan sonra "Mercedes'e ver yolu gitsin" hesabı. Bu olaylar 2021 Kasım'dan 2022 Mart'a kadar sürdü. Mart'tan sonra rahat rahat işime bakıyorum arkadaşlarla akşam takılıyoruz, bu bana mayıs gibi bir yazdı. Engellememişsin, çıkarmamışsın takipten. Umutlu musun yoksa falan filan bende yok dedim o iş geçeli çok oldu. Uğraştım bir ton en son "ben senin adını da acını da unuttum" yazdım iyi madem iyi geceler yazdı bende karşılık verdim. Sabahına günaydın yazmış hayırlı işler yazmış. Teşekkür ettim daha da akşama kadar yazdıklarına bakmadım. Akşam baktığımda özlediğini, özel dönemin etkisiyle agresif davrandığını vs. Söyledi hatta özür diledi. Ben de bayağı şaşırdım. 1 gün anlat 2 gün anlat beni kendisine yine bağladı ben kendimi suçlu hissettim. Arkadaş grubumdan gizledim. En sonda işte yine işten güçten yazamıyordum. Bir akşam wp ve Instagram profiline baktım. İki tarafada tarih atmış. Tarihlerin ikimizle alakası yok. Kuzeninin Instagram'ı vardı sordum. "birisini buldu, bayağı mutlular" dedi. Bende kıza WhatsApp'tan ilişkinizde mutluluklar diliyorum size dedim teşekkür falan etti daha da yazışmadık. Zaten yazın ciddi ilişki olmaz. Yazın karşılıklı gönlümüzü eğleyip geçtiğimiz kişiler oldu.
Güncelleme: Aşık olmuş hanımefendi birisine. Öyle tweet atmış. İçimden söküp atalı yaklaşık 10 gün oluyor. Hiçbir şey hissetmiyorum. Güzel bir tecrübe. Kızlara karşı daha temkinli olmam konusunda iyi geldi bana.Biz genelde sabit bir kitle 10-15 kişi takılırdım arkadaşlarla, hafta sonları 19:00-01:30 garanti arabalarla o kafeden o kafeye ara sıra barlara takılırdık. Hurra diye kalabalık girince ister istemez ortamdaki insanların birçoğuyla göz kontağı kuruyorsun. Bizim gruptan bir arkadaşın, arkadaşları da oradaymış. Bu beni uzun uzadıya kesiyormuş benim arkadaş mekandan çıkınca söyledi. Geri ona beni sormuş falan "o siyah F10'u olan çocuk" falan filan. Arkadaş geldi dedi hani istekli gibi bir tanışın istiyorsan dedi. Kızı göreyim bir falan filan, akşamına az sohbet falan ettik. Sonra günaydınlar falanlar filanlar. Hoşlanmış benden onu da bariz belli ediyordu zaten. Konuştuk iyi anlaşıyoruz falan filan hiç öyle paragöz değildi bir şeyler alayım dediğimde yok derdi istemezdi aç değilim gibisinden şeyler derdi. 2 hafta falan konuştuk, çok sabırsızdı. Zaten niyetlerde belli olunca, kırmayayım gönlü olsun diye tamam dedim. Elin kızınının günahı ne beni sevmiş millet gibi üzmeyeyimde mutlu olsun dedim. Neyse 1 ay 2 ay bayağı bayağı gidiyor tabii bir yandan sıkıntılar büyüyor. Özel dönemlerinde illallah dedirtiyordu vesaire. Sonra bir akşam bahane bahaneyi kovalıyor falan ayrıldık. Sonra 4 gün 5 gün artık dayanamıyordum, olanı biteni anlattım. Ayrılınca mı kıymete bindim diye sordu bende ayrıldığımız akşam benim kıyasıya mücadele verdiğimi ancak onun bahane aradığını söyledikçe konuyu kapattı. Şu an da mücadele veriyorum, kimsenin peşinden koşmam olmuyorsa nasip değildir ama bir tek senin için çabalıyorum dedim falan. Bakalım dedi 1-2 gün böyle geçti barıştık. Her şey daha iyi, daha düzgün gidiyor. Yine kırmamak için elimden geleni yapıyorum. 1 ay sonra yeniden başladı dert sıkıntı. Neymiş işten güçten ona vakit ayırmıyormuşum falan arabamla ondan çok ilgileniyormuşum yine çeşitli bahaneler. En son işte arkadaşlarımdan birisiyle neymiş çok iyiymişiz falan yukarıda belirttiğim WhatsApp olayı geçti sonra bende bir başladım sustukça kendi haklı zannettin işte ayrılmak için bahane aradın falan filan bir ton saydım ettim. Tabii, sövmedim yanlış anlaşılmasın. Ondan sonra "Mercedes'e ver yolu gitsin" hesabı. Bu olaylar 2021 Kasım'dan 2022 Mart'a kadar sürdü. Mart'tan sonra rahat rahat işime bakıyorum arkadaşlarla akşam takılıyoruz, bu bana mayıs gibi bir yazdı. Engellememişsin, çıkarmamışsın takipten. Umutlu musun yoksa falan filan bende yok dedim o iş geçeli çok oldu. Uğraştım bir ton en son "ben senin adını da acını da unuttum" yazdım iyi madem iyi geceler yazdı bende karşılık verdim. Sabahına günaydın yazmış hayırlı işler yazmış. Teşekkür ettim daha da akşama kadar yazdıklarına bakmadım. Akşam baktığımda özlediğini, özel dönemin etkisiyle agresif davrandığını vs. Söyledi hatta özür diledi. Ben de bayağı şaşırdım. 1 gün anlat 2 gün anlat beni kendisine yine bağladı ben kendimi suçlu hissettim. Arkadaş grubumdan gizledim. En sonda işte yine işten güçten yazamıyordum. Bir akşam wp ve Instagram profiline baktım. İki tarafada tarih atmış. Tarihlerin ikimizle alakası yok. Kuzeninin Instagram'ı vardı sordum. "birisini buldu, bayağı mutlular" dedi. Bende kıza WhatsApp'tan ilişkinizde mutluluklar diliyorum size dedim teşekkür falan etti daha da yazışmadık. Zaten yazın ciddi ilişki olmaz. Yazın karşılıklı gönlümüzü eğleyip geçtiğimiz kişiler oldu.
Bu niye hortlamışbig boy
Ben de bir şey anlamadım ve anlamayı bıraktım"Naptın vardın mı" dan sonrasını anlamadım.