Kıza açılamamak

Şu forumda takılıp da sevdiği ya da seveni olmayan tek kişi benim herhalde .

Bir bahane bulup kızla biraz konuş, tanış, sonra alırsın İnstagram hesabını. Direkt İnstagram hesabını istersen tersleyebilir.

Olgunlaşmış, evlenmek isteyen 2 kişiden bahsetmiyoruz. 18 yaşında 2 genç, hala ergen sayılırlar. Lise kafasında olduklarını düsünüyorum.

Bu abi daha çok kadın ne seviyorsa nasıl çekici gelecekse öyle davran demek istiyor.
Kadınlar fazla ilgi veren 2 günde aşık oldum diyen erkeklerden nefret eder.

Arkadaşlar bugün sadece 1 kez fırsat buldum gittim yanına. Piyon olarak düşündüğüm bebek üzerinden konuştum az bir süre kardeşiydi o. Tam kendisini övme ve tanışma zamanında kardeşi falan geldi söyleyemedim. Kızın tavrı bana karşı iyi ama bundan sonra belki de 1 yıldan fazla göremeyeceğim kendisi Ankarada değil çünkü. Şimdilik biraz zaman geçsin gelinin kardeşi ile konuşmayı düşünüyorum.
Ben hiçbir kızda böyle bir his hissetmedim yani aşık olmak anlamında değil kız benden etkilendiğini hissediyorum. O da benden çekiniyor gibi.

Nasıl ya, neden 1 yıldan fazla göremeyeceksin?

Direkt gelinle konuş ya da abine söyle o konuşsun. Yeni evliler çöpçatanlık yapmaya bayılır.
Gelinin kardeşini de 'beni sordu mu' gibi yoklayabilirsin ama hoşlandığını da belli et.
İkisinden birini yaptığında kızın kulağına gider nasıl olsa.

Nasıl ya, neden 1 yıldan fazla göremeyeceksin?
Onlar Adana'da yaşıyor hocam ben Ankaradayım. Gelin Ankaraya geldi. Gelinin ailesi ile onların oturduğu yer uzak belki bu yaz belki 2-3 sene bilemiyorum.
Böyle bir şey yapacağım şimdi biraz kafaları rahatlasın sonra yazacağım.

Üzüldüm, sevgili olsanız bile nasıl görüseceksiniz ki? Keşke yakın olsanız.

Üzüldüm, sevgili olsanız bile nasıl görüseceksiniz ki? Keşke yakın olsanız.
Abim 6 sene dayanmış hocam gerçi üniversitede aynı evde yaşadılar ama bilemiyorum.
Bunu yaparken ilk seferlerde konuştuğun kişi ile aranda kalmasına dikkat et, düğünden 1-2 gün veya 1 hafta sonra kızın kulağına giderse yanlış anlayabilir.
Aynen zaten şu an gelinin buraya gelmesi yüzünden çok üzgünler bir de bunu ben söylersem sıkıntı olur biraz bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…