Kıza açılamamak

Bence de değmez. Bazen uzaktan sevmek daha iyi oluyor.

Zaman bu işleri daha kötü hâle getiriyor, kaybettiğiniz yıllara üzülüyorsunuz. Belki şu yaşınızda anlamazsınız, ama kimse düşündüğünüz kadar değerli değil. Bütün cesaretinizi toplayıp, reddedilecekmiş gibi düşünerek konuşun onunla. Öyle olursa gerçekten reddederse de üzülmezsiniz. Üzülseniz de yıllarınızı harcayıp sonra üzülmenizden iyidir.

Sonunda mantıklı konuşan biri.

Sonunda mantıklı konuşan biri.
Ya zaten erkeklere hayvan muamelesi yapıyor, askere biz gidiyoruz, plaja, bara, eğlenceye damsız alınmıyoruz, haberlerde bir kadının kendi seçimi yüzünden erkek şiddeti deniliyor biz suçlu oluyoruz, kadınlara bir ton iş ayrıcalığı tanınıyor, ilk adımı da hep erkek atmak zorundaymış gibi bakıyorlar vs bana ne kadınlardan. Ailem dışındaki dünyadaki tüm kadınlar kendilerine yeni düzen kursunlar, birbirleriyle sevgili olsunlar umurumda değil, başka gezegene gitsinler.

Hocam ama bir kız erkeksiz bir erkekte kızsız olmuyor. Kız olmazsa tüm erkekler 7/24 şey yapar yani.

Hocam ama bir kız erkeksiz bir erkekte kızsız olmuyor. Kız olmazsa tüm erkekler 7/24 şey yapar yani.
Türk kezbanına minnet edecek değilim, sivilceli suratlı, uzun burunlu kutuplardan basık ekvator'dan şişkin vücutlarıyla 1.90 erkek istiyorlar, şansın varsa Avrupa'ya Amerika'ya git, yoksa şey yap daha iyi.

Türk kezbanına minnet edecek değilim, sivilceli suratlı, uzun burunlu kutuplardan basık ekvator'dan şişkin vücutlarıyla 1.90 erkek istiyorlar, şansın varsa Avrupa'ya Amerika'ya git, yoksa şey yap daha iyi.
Yapacak bir şey yok. Türk kızlarının %98'i böyle. O değil de ben daha büyümeden aklıma böyle şeyler takıldı. Ya kız bulamazsam.

Yapacak bir şey yok. Türk kızlarının %98'i böyle. O değil de ben daha büyümeden aklıma böyle şeyler takıldı. Ya kız bulamazsam.
Onlar kim ki yokluklarından endişe ediyorsun ? Ne özellikleri var ? Onlarda senin gibi insanlar işte, umursama. Gençken yemedikleri nane kalmadıktan sonra koşa koşa sana gelecekler zaten. Yada git saf bir kızla sevgili ol ama hiç çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…