Kıza açıldım, boş yapma deyip engelledi

İnsanların hevesini kırmak sana mı kaldı. Kimseyi kendin gibi görme. Gerçekçi ol demişsin sana mı kaldı insanların olmayan kötü yanlarını yüzlerine vurmak. Kendin de olanları başkaların da araman doğru değil. Kalbini kırma kimsenin. Her akan göz yaşının bir anlamı var derler. Kimsenin göz yaşı akıtmasına gerek yok. Bir daha da kimseye böyle yorumlar yapma dostum. Ne bu kin, nefret anlamış değilim.
Evet, bana kaldı. Boş heves çok kötüdür. Ben çirkin olabilirim ama en azından çocukluğumdaki gibi asosyal ve zayıf, güçsüz değilim. Beni tanımıyorsun. Kalp kırma demişsin, kırarım. Her akan göz yaşının anlamı yoktur. Bazı insanlar acı çeker, bu doğa kanunudur. Ben her şeye gerçekçi bakarım, açık sözlü olurum.

Kız sana hakaret ediyor, boş yapma diyor. Bir de özür dileyeyim mi diyorsun. Ben ne diyeyim ki? 🤔 tam tersine senle konuşmaya çalışırsa sen tersle onu.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Dostum buna sen mi karar veriyorsun. Kime çıkma teklifi edip etmeyeceğini. Her konunun altında bir toxiclik yapma peşindesin. Ya insanlara adamakıllı cevap ver ya da hiç verme. Yaptığın saygısızlık başka bir açıklaması yok. Dostum senin konuna gelirsek insanlar duygularını gizlemek zorunda değil ve sende özgüvenini gösterip teklif de bulunmuşsun helal olsun. Kızın verdiği cevap da çok itici olmuş. Kendinizden taviz vermeyin ve özür dilemeyin. Özür dilemelik bir durum yok çünkü. Kız sana okul da bir şey demeye kalkarsa asla altın da kalma gerekeni söyle. Haddini bilsin seni küçük düşürmeye çalışmasın. Bu arada özgüveninden dolayı tebrik etmek isterim, forum altına insanlara çıkma teklifi etme diyenlerin yapamadığını sen yapmışsın öyle düşün. Hayırlısı olsun hakkınız da. Hoşça kalın.

Çok teşekkür ederim gerçekten bu yorumu görünce mutlu oldum.

Dostum buna sen mi karar veriyorsun. Kime çıkma teklifi edip etmeyeceğini. Her konunun altında bir toxiclik yapma peşindesin. Ya insanlara adam akıllı cevap ver ya da hiç verme. Yaptığın saygısızlık başka bir açıklaması yok. Dostum senin konuna gelirsek insanlar duygularını gizlemek zorunda değil ve sende özgüvenini gösterip teklif de bulunmuşsun helal olsun. Kızın verdiği cevap da çok itici olmuş. Kendinizden taviz vermeyin ve özür dilemeyin. Özür dilemelik bir durum yok çünkü. Kız sana okul da bir şey demeye kalkarsa asla altın da kalma gerekeni söyle. Haddini bilsin seni küçük düşürmeye çalışmasın. Bu arada özgüveninden dolayı tebrik etmek isterim, forum altına insanlara çıkma teklifi etme diyenlerin yapamadığını sen yapmışsın öyle düşün. Hayırlısı olsun hakkınız da. Hoşça kalın.

Dostum buna sen mi karar veriyorsun. Kime çıkma teklifi edip etmeyeceğini. Her konunun altında bir toxiclik yapma peşindesin. Ya insanlara adam akıllı cevap ver ya da hiç verme. Yaptığın saygısızlık başka bir açıklaması yok. Dostum senin konuna gelirsek insanlar duygularını gizlemek zorunda değil ve sende özgüvenini gösterip teklif de bulunmuşsun helal olsun. Kızın verdiği cevap da çok itici olmuş. Kendinizden taviz vermeyin ve özür dilemeyin. Özür dilemelik bir durum yok çünkü. Kız sana okul da bir şey demeye kalkarsa asla altın da kalma gerekeni söyle. Haddini bilsin seni küçük düşürmeye çalışmasın. Bu arada özgüveninden dolayı tebrik etmek isterim, forum altına insanlara çıkma teklifi etme diyenlerin yapamadığını sen yapmışsın öyle düşün. Hayırlısı olsun hakkınız da. Hoşça kalın.
Dostum aradan 3 sene geçmiş şimdi açtığım konulara bakarken gördüm de çok gereksiz stres yapmışım ya altı üstü bi çıkma teklifi etmişim benide o zamanlar teselli ettiğin için teşekkür ederim kızla da geçen aylarda sohbet etmiştim yakın arkadaşı benden hoşlanıyomuş oda ne yapacağını bilmeyip öyle söylemiş. Adamsın adam :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı