Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
20'yi geçtim benim de olmadı. Sana ne oluyor?
Sosyofobik ve parasızım.
6-7 yıldır yaşıtım birisiyle iletişim kurmadım (ciddi)
Bende ne dışarı çıkacak para var, ne de arkadaş. Ben erkek arkadaş edinmeyi bile beceremiyorum. Sevgilim olacağını falan hiç sanmam.
Evden dışarı çıkmayan bir asosyalim. Hiç arkadaşım, girebileceğim bir ortam yok. Ben kızı nerden göreyim, kız beni nerden görsün?
Senin sorunun beni aşar. Ben genel olarak insanlarla konuşamadığım için kızlarla konuşamamış oluyorum. Kızlara özel bir çekingenliğim yok.
Keşke benim de böyle bir derdim olsa.
Erzak paketi alabilirsin. Şaka şaka Kolye molye alınabilir. Tavsiyem başka bir yerde araştırman. Biz de o vizyon yok.
Kas yapacak paran yoksa sevgilinle takılacak paran da yok demektir. Sevgilin olsa n'olacak ki?
Benim de param yok, ben komple dışarı çıkmıyorum. Erkek arkadaş, tanıdık vs. bile yok o yüzden. Mahalle zibidileri bile boş boş takılmak için illaki para harcar. Ellerinde bira olur. Benim canımı sıkan şey sevgilimin olmaması değil mesela. Birisiyle sevgili olacak yaşam standartımın olmaması. Arkadaş bile yapamıyorum.
@515538 sen önce bir kızla konuş da sonra beni eleştirirsin. Tamamhadi iyi akşamlar.
@Artoria Pendragon dediğiniz gibi teknolojinin de etkisi var ama reddedilmekten korkmayın. Benim anlatmak istediğim buydu aslında. 20'li yaşlara gelip bir kızla konuşmamış olmayı istemezsiniz herhalde.