Hocam hayatina bakman daha önemli sanki hiç umudun kalmamis gibi, en azindan universiteyi tutturamazsan bir işe gir kendine düzen ver ondan sonrasi bir şekilde gelir.
Hayat böyle gitmez yalniz depresif tek basina kalan asosyal birisi olacağına düzgün biri ol bence kendine çekidüzen verebilirsin tabii bu da paradan geçiyor ekonomik durum cok önemli maalesef ki.
Yaşınız çok gençmiş. Üniversite ortamıyla da lise ortamı çok farklı diyorlar. Zaten kızlar da ergence davranıyor lise hayatlarında. Sonradan mantıklı, olgun, kendini bilen erkeklere bakıyorlar. Hele ki mesajlarınız ne kadar bilinçli oldugunuzu da kanıtlar nitelikte.
Sadece kızların değil, erkeklerin de bakış açısı değişiyor. Artık dış gorunuşten ziyade akıl, olgunluk gibi kriterlere de bakıyorlar.
@Park Müdürü Benson hocama katılıyorum. Doğru kadın çıkacaktır. Günümüzde evlenen çiftlere baktığımda 30 yaş altını pek nadir goruyorum. İnsanlar da farkında artık bu durumun.