Yaklaşık bir haftadır Instagram hesap çalma konusu üzerinde çalışıyordum. Dün çalışmalarımı bitirdim. Neyse, oraları geçelim. düşünüyordum. Fakat Sonra kızla biraz konuştuk havadan sudan. sonra kız benimle çok samimi bir şekilde konuşmaya başladı. Aşkım giderek katlandı. Kızı yarın DM yazarak onu dışarı çağırmayı düşünüyorum. Sizce buluşma sırasında ne yapmalıyım? Konuya nasıl girmeliyim? Bu işlerde hiç tecrübem olmadı. Taktik verin.
Dün gece rüyamda bir kıza çıkma teklifi ediyordum. Kız da bizim okuldan çıkmış, farklı bir şehire taşınmıştı. O da kabul etmişti. Sabah internette araştırdım. Herkes farklı yorumlamış. Sizce ne olabilir? Sizce bu neye işaret olabilir?
www.technopat.net
Hatırlıyorsanız burada kullandığınız taktiği deneyin.
Dün gece rüyamda bir kıza çıkma teklifi ediyordum. Kız da bizim okuldan çıkmış, farklı bir şehire taşınmıştı. O da kabul etmişti. Sabah internette araştırdım. Herkes farklı yorumlamış. Sizce ne olabilir? Sizce bu neye işaret olabilir?
www.technopat.net
Hatırlıyorsanız burada kullandığınız taktiği deneyin.
Bence gözlerini kapatarak hızlı bir şekilde senden hoşlanıyorum ama beni sevmiyeceğini biliyorum dersen kıza ters etki yaparsın şu anki sevgilim o şekilde oldu işe yaradı
Yaklaşık bir haftadır Instagram hesap çalma konusu üzerinde çalışıyordum. Dün çalışmalarımı bitirdim. Neyse, oraları geçelim. Asıl konu sevdiğim kızın Instagram hesabını çalarak onu etkilemeye çalıştım. İşin kolaylaşacağını düşünüyordum. Fakat olmadı. Sonra kız benimle çok samimi bir şekilde konuşmaya başladı. Aşkım giderek katlandı. Kızı yarın DM yazarak onu dışarı çağırmayı düşünüyorum. Sizce buluşma sırasında ne yapmalıyım? Konuya nasıl girmeliyim? Bu işlerde hiç tecrübem olmadı. Taktik verin.
Yahu yeter bu ney bıktık aga sizin aşk meşk ergen işlerinizden git kızlarsoruyora orada sor sorunu bu nedir yahu kaç yaşındasın sen şu yaptıklarınla nereyi varabileceğini sanıyorsun yeter ama artık salın bi.