Kıza açılmaktan utanıyorum

732017

Decipat
Ortaokul 5. sınıftan beri aşığım şu an 10. sınıfım. 5 yıldır açılamadım. Şu an okulunu, sınıfını, T.C. kimlik numarasını, doğum tarihini, baba adı anne adını dahi biliyorum. Açılamamamın sebebi benimle dalga geçmeleri. Mesela ortaokuldan arkadaşlarımın birkaçıyla görüşüyorum. Onlar da kendi aralarında vs. şimdi gitsem bu kıza açılsam herkes dalga geçecek. Hatta belki ailem de öğrenecek. Aşırı utanıyorum. Ayrıca ortaokulda aptal birisiydim.
Hep aklıma geliyor. Yüzünü 2 yıldır görmedim. Arada annesinin Facebook hesabından küçüklük fotoğraflarına bakıyorum. Nasıl açılırım? Beni seviyor mu bilmiyorum.

TC kimlik numarasını nasıl bilebiliyorsun?

Bir tane kız için bu kadar takıntı yapmayın. Eğer seni umursamıyorsa bırakın ne yaparsa yapsın başka kız mı yok.

5 yıl zaten içinde tutmuşsun daha fazla kendine zarar verme ya kafanın içinde bırak onu ya da dene coinflip abi denemeden bilemezsin.

Galiba şu anda lisedesin eğer ki lisedeysen başka birini bul ama bunu fazla bekletme en fazla 2 hafta falan bekle yoksa bunun gibi platonik olur onu da bir 5 sene düşünürsün.

Galiba şu anda lisedesin eğer ki lisedeysen başka birini bul ama bunu fazla bekletme en fazla 2 hafta falan bekle yoksa bunun gibi platonik olur onu da bir 5 sene düşünürsün.
Okulumda sınıfta 4 kız var ve 2'si geri kafa 2'si de otizmli (gerçek anlamda değil davranış olarak). Ayrıca aldatma potansiyelleri var. Ama benim dediğim kız çalışkan aldatmaz falan.. 5 yıldır aşığım ben ona sence boşuna mı? Babasının ve annesinin her gece facebook hesabına girip küçüklük fotoğraflarına bakıyorum. 2 yıldır görmedim umarım iyidir.
Yanıtın için teşekkür ederim.

Sendeki takıntı olmuş gibi bence dediğimi yapın ayrıca tek kız kendi sınıfında yok başka sınıflardanda bakabilirsin ya da kendinden küçüklere misal 9'lara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…