Kıza "biz şimdi neyiz" demeden nasıl yanıt alınır?

"Biz şimdi neyiz" söylemi artık banal ve klişe. Denmemeli. Bu anlama çıkan, bu sorunun yanıtı verecek şekilde başka nasıl ağzını arayabilirim?

Eskiden bende diyordum biz neyiz diye ama ne olduğunuzu bilmiyormusunuz ben böyle düşünüyorum

Biz neyiz sorusunu kız sormalı erkek sorarsa saçma olur.

Katılıyorum.

Fakat kendimi belirsizlik içinde gören benim

Biraz maskülenite üzerine odaklan bro. Söz meclisten dışarı, günümüz feminen oğlanlarının sağlıklı bir ilişki yaşayabileceklerini düşünen biri değilim zira o şekilde bir erkeği kabullenen kadında da problem vardır. Doğal güdülere ve rollere ters şeyler.

Ne olduğunuzu bırak kız düşünsün o istesin sevgili adı altında olmanızı.

Ya moruk ben zaten yeteri kadar "maskülenim". Bu maskülenlikle alakalı değil. Normal bir ilişkideki soruna, bilinmezliğe veyahut sıkıntıya ışık tutmak için fikir istedim. Ortada sosyoloji, psikoloji gibi alıntılanabilecek başlıklar var.

"Reject modernity, embrace modenity" zaten mottom.

Erkeksilik veya maskülenlik, genellikle erkek olmakla ilişkilendirilen roller, davranışlar ve nitelikler dizisi. Erkeklik hem sosyal tanımlı hem de biyolojik yaradılışlı etmenlerden oluşur.

Sormayı planladığın sorunun rolüne uygun olduğunu düşünmüyorum, bu yüzden böyle bir tavsiyede bulundum. Sığ bir yorum olarak gözükebilir ancak ben bazı içgüdüsel şeylerin dizginlenmesini, modernize edilmesini doğru bulmuyorum. Erkek adam sormaz aga .
Evet merak etmen gayet doğal. Gidip ona bunu sorarsan veya hissettirirsen çok falso hareket olur, çekiciliğini kaybettirir diye düşünüyorum.

Çok farklı yolla sorma yolu buldum dün. Ben sormadan o cevap verecek nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…