L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Kasım 2021 #101 bilgisayar noobu dedi: @Linuxginar Önce "yavşak" diyin sonra mesajınızı düzenleyin. Eğitim seviyesine bak. İnsanları aşağılamak eğitim seviyesini arttırıyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben seni aşağılamıyorum ki, yaptığın davranışı kısaca tanımladım Gidip dondurmayı nasıl yalıyorsun diye sormak "beyefendilik" olmazdı değil mi?
bilgisayar noobu dedi: @Linuxginar Önce "yavşak" diyin sonra mesajınızı düzenleyin. Eğitim seviyesine bak. İnsanları aşağılamak eğitim seviyesini arttırıyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Ben seni aşağılamıyorum ki, yaptığın davranışı kısaca tanımladım Gidip dondurmayı nasıl yalıyorsun diye sormak "beyefendilik" olmazdı değil mi?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 5 Kasım 2021 #102 Linuxginar dedi: Ben seni aşağılamıyorum ki, yaptığın davranışı kısaca tanımladım Gidip dondurmayı nasıl yalıyorsun diye sormak "beyefendilik" olmazdı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir soru soracağım dedim mi ki? Yaptığım davranış nerede? Kızı görüp bu garip soruyu mu sordum ?
Linuxginar dedi: Ben seni aşağılamıyorum ki, yaptığın davranışı kısaca tanımladım Gidip dondurmayı nasıl yalıyorsun diye sormak "beyefendilik" olmazdı değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir soru soracağım dedim mi ki? Yaptığım davranış nerede? Kızı görüp bu garip soruyu mu sordum ?
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2021 #103 bilgisayar noobu dedi: Yaptığım davranış nerede? Kızı görüp bu garip soruyu mu sordum ? Genişletmek için tıkla... Eğer burada konu açmasaydın sorabilirdin, senden beklenir.
bilgisayar noobu dedi: Yaptığım davranış nerede? Kızı görüp bu garip soruyu mu sordum ? Genişletmek için tıkla... Eğer burada konu açmasaydın sorabilirdin, senden beklenir.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Kasım 2021 #104 bilgisayar noobu dedi: Bu tarz bir soru soracağım dedim mi ki? Yaptığım davranış nerede? Kızı görüp bu garip soruyu mu sordum ? Genişletmek için tıkla... bilgisayar noobu dedi: Mesela dondurmayı nasıl yersin? Yalayarak mı ısırarak mı? Genişletmek için tıkla... Çift hesap mı var? Veya 0.5 Promil'den daha fazla alkol almışsınız. Bunu söyleyip de bunu yazmak acayip tutarsız da...
bilgisayar noobu dedi: Bu tarz bir soru soracağım dedim mi ki? Yaptığım davranış nerede? Kızı görüp bu garip soruyu mu sordum ? Genişletmek için tıkla... bilgisayar noobu dedi: Mesela dondurmayı nasıl yersin? Yalayarak mı ısırarak mı? Genişletmek için tıkla... Çift hesap mı var? Veya 0.5 Promil'den daha fazla alkol almışsınız. Bunu söyleyip de bunu yazmak acayip tutarsız da...
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 5 Kasım 2021 #105 Linuxginar dedi: Çift hesap mı var? Veya 0.5 Promil'den daha fazla alkol almışsınız. Bunu söyleyip de bunu yazmak acayip tutarsız da... Genişletmek için tıkla... bilgisayar noobu dedi: Yahu garip soru dedim zaten. Şimdi aklıma geldiğinden bunu yazdım. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra yazdığım ilk mesajda açıkladım zaten. "Şimdi aklıma geldiğinden bunu yazdım." Al sana garip soru. Garip soru istedi bende verdim. Kıza böyle bir şey söyleyecek kadar yüzsüz değilim.
Linuxginar dedi: Çift hesap mı var? Veya 0.5 Promil'den daha fazla alkol almışsınız. Bunu söyleyip de bunu yazmak acayip tutarsız da... Genişletmek için tıkla... bilgisayar noobu dedi: Yahu garip soru dedim zaten. Şimdi aklıma geldiğinden bunu yazdım. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra yazdığım ilk mesajda açıkladım zaten. "Şimdi aklıma geldiğinden bunu yazdım." Al sana garip soru. Garip soru istedi bende verdim. Kıza böyle bir şey söyleyecek kadar yüzsüz değilim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Kasım 2021 #106 bilgisayar noobu dedi: Bundan sonra yazdığım ilk mesajda açıkladım zaten. "Şimdi aklıma geldiğinden bunu yazdım." Al sana garip soru. Garip soru istedi bende verdim. Kıza böyle bir şey söyleyecek kadar yüzsüz değilim. Genişletmek için tıkla... Tamam, sen kıza ilk adımı atmaya devam ederken belki daha mantıklı şeyler düşünmeye vaktin olur, hani kızın da sana aşık olması gerektiği gibi.
bilgisayar noobu dedi: Bundan sonra yazdığım ilk mesajda açıkladım zaten. "Şimdi aklıma geldiğinden bunu yazdım." Al sana garip soru. Garip soru istedi bende verdim. Kıza böyle bir şey söyleyecek kadar yüzsüz değilim. Genişletmek için tıkla... Tamam, sen kıza ilk adımı atmaya devam ederken belki daha mantıklı şeyler düşünmeye vaktin olur, hani kızın da sana aşık olması gerektiği gibi.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 5 Kasım 2021 #107 Adamın üstüne ne kadar gidiyorsunuz ne bu gerginlik. Linuxginar dedi: Tamam, sen kıza ilk adımı atmaya devam ederken belki daha mantıklı şeyler düşünmeye vaktin olur, hani kızın da sana aşık olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... ırmakovski dedi: Eğer burada konu açmasaydın sorabilirdin, senden beklenir. Genişletmek için tıkla...
Adamın üstüne ne kadar gidiyorsunuz ne bu gerginlik. Linuxginar dedi: Tamam, sen kıza ilk adımı atmaya devam ederken belki daha mantıklı şeyler düşünmeye vaktin olur, hani kızın da sana aşık olması gerektiği gibi. Genişletmek için tıkla... ırmakovski dedi: Eğer burada konu açmasaydın sorabilirdin, senden beklenir. Genişletmek için tıkla...
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 5 Kasım 2021 #108 @Linuxginar hocam saçmalamaya başladınız. Aşk falan yok ortada. Yahu konunun ilk cümlesinde diyorum tarzı hoşuma gitti diye.
@Linuxginar hocam saçmalamaya başladınız. Aşk falan yok ortada. Yahu konunun ilk cümlesinde diyorum tarzı hoşuma gitti diye.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 5 Kasım 2021 #109 Kızla aynı yerde in yanına git bir şeyler içelim mi de.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Kasım 2021 #110 bilgisayar noobu dedi: @Linuxginar hocam saçmalamaya başladınız. Aşk falan yok ortada. Yahu konunun ilk cümlesinde diyorum tarzı hoşuma gitti diye. Genişletmek için tıkla... Her tarzını sevdiğin insana ilk adımı at o zaman ne diyeyim, daha fazla mesaj yazasım gelmiyor.
bilgisayar noobu dedi: @Linuxginar hocam saçmalamaya başladınız. Aşk falan yok ortada. Yahu konunun ilk cümlesinde diyorum tarzı hoşuma gitti diye. Genişletmek için tıkla... Her tarzını sevdiğin insana ilk adımı at o zaman ne diyeyim, daha fazla mesaj yazasım gelmiyor.