B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #191 aKuu dedi: Kızı mızı boş ver, delikanlı adamın delikanlı sevgilisi olur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bana yazan bir kız var. Kendini yakışıklı görüyor ve lolita diyor kendisine. Bu kızdan olur mu?
aKuu dedi: Kızı mızı boş ver, delikanlı adamın delikanlı sevgilisi olur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bana yazan bir kız var. Kendini yakışıklı görüyor ve lolita diyor kendisine. Bu kızdan olur mu?
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #192 bilgisayar noobu dedi: Bu konuda yine @ırmakovski'nin tavsiyesine uyacağım. Genişletmek için tıkla... Sizde beni aşk profesörü yaptınız.
bilgisayar noobu dedi: Bu konuda yine @ırmakovski'nin tavsiyesine uyacağım. Genişletmek için tıkla... Sizde beni aşk profesörü yaptınız.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #193 ırmakovski dedi: Sizde beni aşk profesörü yaptınız. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle değil misiniz
ırmakovski dedi: Sizde beni aşk profesörü yaptınız. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle değil misiniz
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Kasım 2021 #194 bilgisayar noobu dedi: Evet hocam bana yazan bir kız var. Kendini yakışıklı görüyor ve lolita diyor kendisine. Bu kızdan olur mu? Genişletmek için tıkla... Sen arkadaşın tavsiyesini biraz yanlış anlamış gibisin.
bilgisayar noobu dedi: Evet hocam bana yazan bir kız var. Kendini yakışıklı görüyor ve lolita diyor kendisine. Bu kızdan olur mu? Genişletmek için tıkla... Sen arkadaşın tavsiyesini biraz yanlış anlamış gibisin.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #195 Luciferss dedi: Zaten öyle değil misiniz Genişletmek için tıkla... Adım çıkmış.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Kasım 2021 #196 ırmakovski dedi: Sizde beni aşk profesörü yaptınız. Genişletmek için tıkla... Aklıniz erir mi aşk mevzularda?
ırmakovski dedi: Sizde beni aşk profesörü yaptınız. Genişletmek için tıkla... Aklıniz erir mi aşk mevzularda?
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #197 bilgisayar noobu dedi: Evet hocam bana yazan bir kız var. Kendini yakışıklı görüyor ve lolita diyor kendisine. Bu kızdan olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o iş tam öyle değil.
bilgisayar noobu dedi: Evet hocam bana yazan bir kız var. Kendini yakışıklı görüyor ve lolita diyor kendisine. Bu kızdan olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o iş tam öyle değil.
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.893 Çözümler 24 Yer Antalya 8 Kasım 2021 #198 @bilgisayar noobu trol müsün yoksa gerçekten *baza mı? Bu konuların başka anlamı yok çünkü.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #199 Luciferss dedi: Zaten öyle değil misiniz Genişletmek için tıkla... La profilinde @ırmakovski ile kovaladıkça kaçan ateş böceğim oynayan değil misin? ırmakovski dedi: Adım çıkmış. Genişletmek için tıkla... Benimki kadar olamaz KeyN_N dedi: @bilgisayar noobu trol müsün yoksa gerçekten *baza mı? Bu konuların başka anlamı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Açtığım hiçbir konu troll değil.
Luciferss dedi: Zaten öyle değil misiniz Genişletmek için tıkla... La profilinde @ırmakovski ile kovaladıkça kaçan ateş böceğim oynayan değil misin? ırmakovski dedi: Adım çıkmış. Genişletmek için tıkla... Benimki kadar olamaz KeyN_N dedi: @bilgisayar noobu trol müsün yoksa gerçekten *baza mı? Bu konuların başka anlamı yok çünkü. Genişletmek için tıkla... Açtığım hiçbir konu troll değil.
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 8 Kasım 2021 #200 Merhaba diyerek. Başka bir soru var mı?