L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #221 ırmakovski dedi: Yok, rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sevindim bunu duyunca. Yanlış anlaşılmak ciddi fobi oldu benim için.
ırmakovski dedi: Yok, rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sevindim bunu duyunca. Yanlış anlaşılmak ciddi fobi oldu benim için.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Kasım 2021 #222 ırmakovski dedi: Yok, rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hanımefendi, mevcut iliskiniz biterse elimde 3 adet dalyan gibi cocuk var. 1.'nin adi @erme 2.'nin adı @erme 3.'nün adı @erme Şaka
ırmakovski dedi: Yok, rahat olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hanımefendi, mevcut iliskiniz biterse elimde 3 adet dalyan gibi cocuk var. 1.'nin adi @erme 2.'nin adı @erme 3.'nün adı @erme Şaka
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #223 Luciferss dedi: Sevindim bunu duyunca. Yanlış anlaşılmak ciddi fobi oldu benim için. Genişletmek için tıkla... Ben sizi hiçbir zaman yanlış anlamadım, bence yanlış anlaşılacak bir şey yapmadınız zaten.
Luciferss dedi: Sevindim bunu duyunca. Yanlış anlaşılmak ciddi fobi oldu benim için. Genişletmek için tıkla... Ben sizi hiçbir zaman yanlış anlamadım, bence yanlış anlaşılacak bir şey yapmadınız zaten.
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #224 @erme adam korkudan sonuna şaka yazmış
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #225 bilgisayar noobu dedi: @erme adam korkudan sonuna şaka yazmış Genişletmek için tıkla... Sanırım benim suçum
bilgisayar noobu dedi: @erme adam korkudan sonuna şaka yazmış Genişletmek için tıkla... Sanırım benim suçum
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Kasım 2021 #226 +Kanka şaka yapıyorum alınmıyorsun değil mi? -Hayır, alınmıyorum. (3 Dakika sonra) erme dedi: Hanımefendi, mevcut iliskiniz biterse elimde 3 adet dalyan gibi cocuk var. 1.'nin adi @erme 2.'nin adı @erme 3.'nün adı @erme Şaka Genişletmek için tıkla...
+Kanka şaka yapıyorum alınmıyorsun değil mi? -Hayır, alınmıyorum. (3 Dakika sonra) erme dedi: Hanımefendi, mevcut iliskiniz biterse elimde 3 adet dalyan gibi cocuk var. 1.'nin adi @erme 2.'nin adı @erme 3.'nün adı @erme Şaka Genişletmek için tıkla...
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Kasım 2021 #227 bilgisayar noobu dedi: @erme adam korkudan sonuna şaka yazmış Genişletmek için tıkla... Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye.
bilgisayar noobu dedi: @erme adam korkudan sonuna şaka yazmış Genişletmek için tıkla... Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #228 erme dedi: Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye. Genişletmek için tıkla... Mahkemede görüşürüz (!) @erme reis üzülme ya.
erme dedi: Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye. Genişletmek için tıkla... Mahkemede görüşürüz (!) @erme reis üzülme ya.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #229 erme dedi: Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak
erme dedi: Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 8 Kasım 2021 #230 ırmakovski dedi: Niye hocam? Genişletmek için tıkla... Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz.
ırmakovski dedi: Niye hocam? Genişletmek için tıkla... Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz.