R rojhat aydın Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Yarın hoşlandığım kızın yanına gitmek istiyorum. Sizce ilk adımı nasıl atmalıyım kız açılmamı bekliyor.
Arkadaşlar merhaba. Yarın hoşlandığım kızın yanına gitmek istiyorum. Sizce ilk adımı nasıl atmalıyım kız açılmamı bekliyor.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 3 Ekim 2023 #2 İlk adım atmak, açılmak falan diye bir şey yok. Çıkın bu kafadan. Kızdan sana ulaşma arzusunu elinden aldığında game over.
İlk adım atmak, açılmak falan diye bir şey yok. Çıkın bu kafadan. Kızdan sana ulaşma arzusunu elinden aldığında game over.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.405 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 rojhat aydın dedi: Arkadaşlar merhaba. Yarın hoşlandığım kızın yanına gitmek istiyorum. Sizce ilk adımı nasıl atmalıyım kız açılmamı bekliyor. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş önce ufak şakalar yap sonra o sana açılır zaten.
rojhat aydın dedi: Arkadaşlar merhaba. Yarın hoşlandığım kızın yanına gitmek istiyorum. Sizce ilk adımı nasıl atmalıyım kız açılmamı bekliyor. Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş önce ufak şakalar yap sonra o sana açılır zaten.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.116 Makaleler 2 Çözümler 28 3 Ekim 2023 #4 rojhat aydın dedi: Arkadaşlar merhaba. Yarın hoşlandığım kızın yanına gitmek istiyorum. Sizce ilk adımı nasıl atmalıyım kız açılmamı bekliyor. Genişletmek için tıkla... İlk adımı sağ ayağınla yavaş yavaş at.
rojhat aydın dedi: Arkadaşlar merhaba. Yarın hoşlandığım kızın yanına gitmek istiyorum. Sizce ilk adımı nasıl atmalıyım kız açılmamı bekliyor. Genişletmek için tıkla... İlk adımı sağ ayağınla yavaş yavaş at.