Kıza ilk mesaj nasıl atılır?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Arkadaşlar saçma ya da değil ama bir kıza gerçekten mesaj atmam lazım ki konuşma başlatabileyim ki ilerlesin ama olmuyor yapamıyorum. Hem ne kaybedebilirim diye düşünüyorum hem de hiçbir şey kaybedemezsin diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum olmuyor. Kızla tanıştık mesajlarıma bakıyor yakın arkadaşlara ekleyim neredeyse her şeyi var ama olmuyor.

(Tanışma olarak ise arkadaşlar vasıtası ile sadece beni kabul etti Instagram'ı olsun diğer şeylerine olsun.)

Ben kızlara genelde "ne zaman kahve içmeye gidiyoruz" yazıyorum. Onlarda "ben kahve sevmem kii bubble tea severim" gibi bir şeyler yazıyor. Instagram üzerinden yazıyorum. Instagram'ın sağlam olmalı elbette. Gönderi ve öne çıkanların sağlam olmalı.

Fakat şöyle bir sorun var siz kızla halihazırda tanışmışsınız. Az bile olsa sohbetiniz varsa başka bir şey yazmayı düşünebilirsin. Başkasının lafı sende emanet durur. Gönlünü dinle yaz geç. Muhtaç davranma yeter.

(Tanışma olarak ise arkadaşlar vasıtası ile sadece beni kabul etti Instagram'ı olsun diğer şeylerine olsun.)
Lütfetmiş. Gözünde kızı büyütmeye devam etme. Biraz erkek olun beyler.

Ben kızlara genelde "ne zaman kahve içmeye gidiyoruz" yazıyorum. Onlarda "ben kahve sevmem kii bubble tea severim" gibi bir şeyler yazıyor. Instagram üzerinden yazıyorum. Instagram'ın sağlam olmalı elbette. Gönderi ve öne çıkanların sağlam olmalı.

Fakat şöyle bir sorun var siz kızla halihazırda tanışmışsınız. Az bile olsa sohbetiniz varsa başka bir şey yazmayı düşünebilirsin. Başkasının lafı sende emanet durur. Gönlünü dinle yaz geç. Muhtaç davranma yeter.

Lütfetmiş. Gözünde kızı büyütmeye devam etme. Biraz erkek olun.

Instagram da sadece gittiğim ülkelerden birkaç öne çıkan var o kadar. Profilde de kendim varım ki sağlam değil açıkçası ki çok önem vermiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı