Kıza istek atılmalı mı?

BLACKSovalye01

Femtopat
Daha fazla  
3-4 defa gördüğüm ve sevdiğim kızi Instagram'da gordum istek atsam mı bilemedim.

Atın, en fazla ne olabilir ki hocam. Kızın istek attınız diye gelip yüzünüze tükürecek hali yok ya.
Ortak arkadaşınız falan varsa muhtemelen kabul eder zaten. Eğer kıza Instagram'dan açılmayı düşünüyorsanız yüzyüze konuşmadan asla yazmayın derim.

İstek attım Ortak arkadaş var ama sadece st ye bakmış istekte duruyor kabul etmemiş

Şimdi bana istek attı ama haylaha isteği kabul etmedi yaa

İstek attım Ortak arkadaş var ama sadece st ye bakmış istekte duruyor kabul etmemiş

Şimdi bana istek attı ama haylaha isteği kabul etmedi yaa
Kızla hiç yüzyüze konuştunuz mu? Tanımadığı için kabul etmemiş olabilir. İsteği kabul edin. Kim olduğunuza bakıp ona göre karar verecektir muhtemelen. Eğer kızla yüzyüze muhabbetiniz hiç yoksa önce o işi halletmeye bakın.

İsteği kabul ettti kimsin dedi de utandım dedim arkadaşım istek atmış öyle konuştuk ilk gün iyidide bugün biraz soğuk görüldü atıyor habire

İsteği kabul ettti kimsin dedi de utandım dedim arkadaşım istek atmış öyle konuştuk ilk gün iyidide bugün biraz soğuk görüldü atıyor habire
Yarın veya öbürgün tekrar yaz. Eğer cidden hep görüldü atıyorsa daha uğraşmanı tavsiye etmem. Kızın sana ilgisi yokken hâlâ zorlamak en başta kendine sonra kıza saygısızlıktır. Sana değer vermeyene veya saygı duymayana aşık olmanın sonu pek iyi bitmiyor. Sevginin temeli saygıdır.

Neden görüldü attın ki dedim kusura bakma farketmemişim dedi inanılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…