BLACKSovalye01 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Mart 2025 #11 waps dedi: İyi yapmışsınız hocam. Kızın size karşı ilgisi yoksa peşinden koşmanın manası yok. Genişletmek için tıkla... e yani kendisi bilir
waps dedi: İyi yapmışsınız hocam. Kızın size karşı ilgisi yoksa peşinden koşmanın manası yok. Genişletmek için tıkla... e yani kendisi bilir
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 697 1 Mart 2025 #12 BLACKSovalye01 dedi: 3-4 defa gördüğüm ve sevdiğim kızi Instagram'da gordum istek atsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben de köpeğimi sürekli götürdüğüm veterinerdeki kıza aşık oldum instadan ekledim, attığı 1-2 hikayeye tepki verdim ama pek karşılık alamayınca bıraktım. Unlucky.
BLACKSovalye01 dedi: 3-4 defa gördüğüm ve sevdiğim kızi Instagram'da gordum istek atsam mı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben de köpeğimi sürekli götürdüğüm veterinerdeki kıza aşık oldum instadan ekledim, attığı 1-2 hikayeye tepki verdim ama pek karşılık alamayınca bıraktım. Unlucky.