Kıza nasıl açılabilirim?

Çok açılma yavaş.

Yine açılmakistiyorumpat.soyla.com.tr adresine hoş geldiniz.

Gözlük tak kızlara yuvarlak ( harry potter tarzı) gözlükleri veya kavisli gözlükleri çekici bulur. Ben takıyorum peşimden ayrılmıyorlar.

Parfüm kullan.
Tişört giy.
Rahat takıl.

Gidip konuşacaksın ya da başkası kapacak.

Sohbet etmeye çalış(Okul, sınavlardan vs), yüz vermiyorsa zaten olmaz. Yüz veriyorsa söyleyeceğin müsait ortam illa ki olur. Ben en son ettiğimde, kız kabul etmedi "sınavlar var" demişti ama beni beğenmedi bende üzüldüm ama 1-2 güne düzeldim. En azından ileride "keşke deseydim" demezdin, çok zor bir şey değil sonuçta.

Bir kıza rahatça açılmak mı istiyorsun?
Onun hakkında az çok fikriniz olmalı. Konuşma tarzı, diğer insanlara davranışı, buna göre rahatça ve onun ruh şekline uygun bir cümleyle kıza açılabilirsiniz. Doğru kelime ve cümleyle şansınız oldukça artar.

İlk başlarda ona bağlanmayın. Bağlandıysanız da hissettirmeyin. Kızlar bir erkeği kolay elde edince direk sıkılıyor ve uzaklaşıyorlar. Rahat ve öz güvenli olmanız mümkünse hafif tebessüm ve gülümsemeler ortamı yumuşatır ve vereceği güzel cevaba biraz daha yaklaşırsınız.

Kolay gelsin. Hepimize!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…