Kıza nasıl açılınır?

Lugatiturki1

Decapat
Selamlar, iyi sosyaller.
9. sınıfım. 10. sınıfta bir kız var, yaklaşık 1.5 haftadır bakışıyoruz. Nöbetçiyken falan başlamıştı bu bakışmalar. Geçenlerde bana çarptı ve “pardon” dedi, bir anda arkamda kimse yokken.

Bugün kapıdan eğilip beni izliyordu. Her teneffüs kapıda göz göze geliyoruz. Geçenlerde arkamdan yürüyordu. Genelde hep göz göze geliyoruz, çoğunlukla o bakıyor. Arada ben de bakıyorum.

Ben genelde yürürken falan onun geçtiği kattan inmiyorum ama bir sorun var: Benim ev uzak. Otobüsle en az 25-30 dakika sürüyor. Okul merkeze uzak yani. Bu durum beni düşündürüyor.
Ne yapmalıyım?

Çarptıktan sonra pardon dediyse kesin aşık geçen bir amcayla çarpıştık pardon dedi şimdi Kanada'ya taşınıyoruz evlenmek için. Evinin uzak olmasının konuyla alakasını anlamadım ama okulun yanındaki arsaları satın alıp villa yaptırabilirsin sorun çözülmüş olur.

Hocam 31i yok edin direkt.

Çok kafada kurmuşsunuz, kız muhtemelen size karşı bir şey hissetmiyordur sadece pardon demiş.

hocam ben bugün direğe çarptım dikkatsizliğim el verdi ve otomatik pardon dedim direğe. bu yazdığım fazla saçma değil mi? senin bu konun bundan da saçma. bir pardon dan anlam çıkartmaya çalışmışsın farkında mısın bilmiyorum.

1453harun da masaya çarptığı için masadan özür diledi.. yoksa?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İlk defa görenler subhanallah yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…