Kıza nasıl açılınır?

broquee

Centipat
16 yasindayim sevgili yapabilirdim hatta gecmis zamanlarda sevgili yapma imkanim vardı ben istememistim. Sadece su aralar bir kizi seviyorum cok begendim. Kizla konuşmak istiyorum ama oncesinde sevgili olma amacıyla hiçbir kiza yazmadim. Genelde cevremdeki kizlar hep arkadaşımdir. Bir kizla konuşuyorken utanmam genelde. Ama kisiye gore değişiyor sevdigim bir kiz var ama kizlarla konusmama ragmen bu kiza yazamiyorum. Aslinda olay karmasik biraz. Ben yaklasik 1 sene once tasindim ve bu sevdiğim kiz taşındigim yerde. Geri tasinma umuduyla kiza yazmıyorum sonuç olarak uzak ilişki oluyor ve ben uzak iliskilerin iliski olduguna inanmiyorum. Neyse ve bu sevdiğim kizla bir ortak arkadaşımız var. Ortak arkadasa da benim 6 senelik bir kiz arkadasim. Sevdigim kizla bayağı yakinlar. Ben bu ortak arkadasimiz bizim aramizi yapar diye pek fazla dert etmiyorum en azindan elimde bir avantaj ama tabii sonuç sevdigim kiza bitiyor ister istemez ona kalmış. Tek sorun uzun mesafe ben bunun yüzünden kiza yazmiyorum. Kiz arkadaşımda biliyor kiza bir seyler hissetigimi hatta kiz hakkinda sorular soruyorum. Sevgiliside var mı yok mu yok diyor ve kızlada hiç yüz yüze gelmedim buyuk ihtimalle beni tanimiyor tabii arkadaşım anlatmadiysa ama igden takiplesiyoruz. Burada yeni tanıştığım kiz arkadas var o bana yaz diyor en azindan bir muhabbetiniz olur ama ben o muhabbet fazla ilerlemez diye dusunurek yazmıyorum. Yani yuzunu bile doğru duzgun göremicegim. Koca senede sadece tatillerde. Eski tasindgim yere tekrar tasinma şu an imkansiz gorunuyor tabii bendeki bir umut. Sizce yazmaliyim?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı