Kıza nasıl açılırım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim tipim zaten ortalamanın altında ve ben ortaokulda bizim erkek çetesi vardı. Onlarla kopuyorduk...

Rezil olmayı geç, ileride gülerek hatırlayacağın belki de pişmanlık duyacağın bir olay olur. Ortaokuldan sonra kimse kimsenin yüzüne bakmıyor emin ol en yakın arkadaşlar bile çekip gidiyor.

Profil fotoğrafımla özgüvenimin alakası çok de mi?

Kardeşim konuşamıyorsan biz ne yapalım? Konuşamamanın tek çözümü konuşmaktır. Bunun bazı yöntemleri var ama Google'a yazarsak görebilirsin. Bizim burada ne yapmamız gerekiyor? Karşısına geçip konuşmak yerine buraya konu açıyorsan, ben kız olsam senle sevgili falan olmazdım. Ayrıca daha 7. sınıfta ne sevgilisi? O sevgili dediğin kızı 2 sene sonra görmeyeceksin. 7-8 sene içinde de yüzünü bile unutursun.

Dostum bu işlerin senin için erken olacağını düşünüyorum. Okula odaklanman daha mantıklı. Ben üniversite 1. sınıf okuyorum, daha elime kız eli değmedi . Doğru zamanı yakalamak en iyisi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…