B bugra278 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 150 Yer Īstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Bende telefon numarası var her gün günaydın nasılsın sohbet ediyoruz, nasıl açılırım? Sevgilisi var mı bilmiyorum.
Bende telefon numarası var her gün günaydın nasılsın sohbet ediyoruz, nasıl açılırım? Sevgilisi var mı bilmiyorum.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 5 Ekim 2024 #2 Açılmak diye bir şey yoktur demekten biz bıktık siz sormaktan bıkmadınız. Kahve içmeye davet et gelirse "çıkmış" sayılıyorsunuz zaten.
Açılmak diye bir şey yoktur demekten biz bıktık siz sormaktan bıkmadınız. Kahve içmeye davet et gelirse "çıkmış" sayılıyorsunuz zaten.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.371 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 incisquirtle dedi: Açılmak diye bir şey yoktur demekten biz bıktık siz sormaktan bıkmadınız. Kahve içmeye davet et gelirse "çıkmış" sayılıyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Okulun kantinde bir kahve içsek gene de çıkmış sayılıyor muyuz yani.
incisquirtle dedi: Açılmak diye bir şey yoktur demekten biz bıktık siz sormaktan bıkmadınız. Kahve içmeye davet et gelirse "çıkmış" sayılıyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Okulun kantinde bir kahve içsek gene de çıkmış sayılıyor muyuz yani.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 5 Ekim 2024 #4 Yerayay dedi: Okulun kantinde bir kahve içsek gene de çıkmış sayılıyor muyuz yani. Genişletmek için tıkla... Yok. Aşk özgündür. Herkes ne yapıyorsa onu yapmanıza gerek yok. Sürü psikolojine kapılmayın.
Yerayay dedi: Okulun kantinde bir kahve içsek gene de çıkmış sayılıyor muyuz yani. Genişletmek için tıkla... Yok. Aşk özgündür. Herkes ne yapıyorsa onu yapmanıza gerek yok. Sürü psikolojine kapılmayın.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.371 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 hogwartscanavarı dedi: Yok. Aşk özgündür. Herkes ne yapıyorsa onu yapmanıza gerek yok. Sürü psikolojine kapılmayın. Genişletmek için tıkla... Aslında sadece meraktan sormuştum.
hogwartscanavarı dedi: Yok. Aşk özgündür. Herkes ne yapıyorsa onu yapmanıza gerek yok. Sürü psikolojine kapılmayın. Genişletmek için tıkla... Aslında sadece meraktan sormuştum.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 5 Ekim 2024 #6 Yerayay dedi: Aslında sadece meraktan sormuştum. Genişletmek için tıkla... Bende bu konuya ilk yanıt atan arkadaşa cevaben yazmıştım. Senin merakını da gidermiş olayım dedim.
Yerayay dedi: Aslında sadece meraktan sormuştum. Genişletmek için tıkla... Bende bu konuya ilk yanıt atan arkadaşa cevaben yazmıştım. Senin merakını da gidermiş olayım dedim.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 5 Ekim 2024 #7 Yerayay dedi: Okulun kantinde bir kahve içsek gene de çıkmış sayılıyor muyuz yani. Genişletmek için tıkla... Dışarıya davet edersen daha şık olur. Okul ortamında biraz saçma kaçar.
Yerayay dedi: Okulun kantinde bir kahve içsek gene de çıkmış sayılıyor muyuz yani. Genişletmek için tıkla... Dışarıya davet edersen daha şık olur. Okul ortamında biraz saçma kaçar.
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Ekim 2024 #8 Her gün günaydın mesajı atan kız senden hoşlanıyordur bence.
Zwonfelf Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 435 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #9 bugra278 dedi: Bende telefon numarası var her gün günaydın nasılsın sohbet ediyoruz, nasıl açılırım? Sevgilisi var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kiza gidiyorsun ben senden bir suredir hoslaniyorum de bu kadar basit 5 kelime .
bugra278 dedi: Bende telefon numarası var her gün günaydın nasılsın sohbet ediyoruz, nasıl açılırım? Sevgilisi var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kiza gidiyorsun ben senden bir suredir hoslaniyorum de bu kadar basit 5 kelime .