Kıza nasıl açılmalıyım?

i310100F

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu yıl LGS öğrencisiydim ve sınav nihayet bitti. Yaklaşık 3-4 aydır hoşlandığım bir kız var. Okulun bitmesine 1 hafta kalmışken açılmak istiyorum fakat yapamıyorum. Muhtemelen farklı okullarda olacağız. Kızlarla çok iletişim kurabilen biri değilim fakat ilkokul arkadaşıyız ve az da olsa konuşabiliyoruz ve onu güldürebiliyorum. Nasıl açılabilirim? Bana Instagram'dan açılsam iyi olur gibi geliyor fakat soğuk davranmış gibi olmaktan korkuyorum. Öte yandan yüzüne bakarak söyleyebilrcek potansiyelde de değilim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzüne bakarak söyleyemeyeceğini düşünüyorsan bu işi baştan pas geçmen gerekir. Hayatında pişman olacağın ve keşke diyeceğin şeyler yapma! Eğer konuşmak istiyorsan git konuş sözlü veya mesaj yolu ile, olacağı varsa olur zaten sonradan sorsaydım ne olurdu diye ara sıra aklına geldikçe boşu boşuna zihnini yoklayan bir soru yerine sana net bir cevap lazım. Şimdi değilse ne zaman olacak ?

Instagram'dan yazma. Duygularını gerçekten aktarmak istiyorsan yüz yüze konuşmalısın. Karşındakinin gözünün içine bakarak hislerini söylemek kadar etkili bir yöntem yoktur.

Gidip direkt seni seviyorum dersen %99.9 ret yersin bu yüzden kızla vakit geçir arada kafeye falan git ama bu süre 2-3 haftayı geçmesin kızla yakınlaştıktan sonra da flörtleşmeye başla karşılık alıyorsan oradan devam et ama karşılık alamazsan arkadaş olmaya devam et.

Çok sevdiğim bir arkadaşımla dün konuştum, "güzelsin" dedim, o da hayatımda duyduğum en utangaç ses tonuyla "teşekkür ederim" dedi. Daha sonra ekledim "lütfen bunları unut, arkadaşlığımız bozulmasın.". O da "sen çok iyi bir arkadaşsın" dedi. Kim bilir belki de sadece 20 kelime için 2 yıl beklemek değersizdi. Bu durumlardan sonra çok üzüldüm, neye üzüldüğümü bende bilmiyordum ama hem üzüntü hem utanç hem stres bir araya gelince sadece yaşayanların anlayabileceği bir durum oluyor. Artık onunla ilgili hatırlayacağım belki de tek şey o "teşekkür ederim" olacak... Çok yakın arkadaşlara açılmamam gerektiğini artık anladım. Arkadaşlığınız bozulmasın ve seni seviyorumu birlikte geçirebilmek... Artık sadece utanç ve birbirimizin yüzüne bakamamak kaldı.

Gidin söyleyin hocam. Ne kaybedeceksiniz. Utanmayın, gücenmeyin. Senden hoşlanıyorum/seni seviyorum. Basit. En fazla 3-4 kelime kuracaksınız, nefes tüketeceksiniz, zaman kaybedeceksiniz. Başka ne kaybedeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…