CapsOt Hectopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 360 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #11 Konuşma, ilgilenme sonra o zaten kendisi ayrılır.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 23 Şubat 2015 #12 Orkun-Xearth dedi: @BilgisayarKurdu estağfurullah amaç bir kızla çıkıyorsun ondan nasıl ayrılırsın allaha şükür nişanlıyım zaten sadece merak Genişletmek için tıkla... Bide nişanlıymışsın, açtığın konuya bak . Bu arada abinin taktiği iyiymiş.
Orkun-Xearth dedi: @BilgisayarKurdu estağfurullah amaç bir kızla çıkıyorsun ondan nasıl ayrılırsın allaha şükür nişanlıyım zaten sadece merak Genişletmek için tıkla... Bide nişanlıymışsın, açtığın konuya bak . Bu arada abinin taktiği iyiymiş.