Kızdan ayrılmalı mıyım?

RbeD

Hectopat
Daha fazla  
Benim sınav senem olduğu için 1 senem çöp olmuştu. Yazdan biraz önce bir kızla tanıştım. Ben onu sevdim ya da sevdiğimi sandım ama son birkaç haftadır ben çok sıkıldım, ona ilgi veremedim çünkü ilk başlarda sürekli konuşuyorduk. Konuşmayı bitirmek istiyorum ama konuştukça konuştuk. En sonunda ben çok sıkıldım. Hala seviyor muyum bilmiyorum. Emin değilim ama onu da bu şekilde yoramam daha fazla. Ayrılırsam çok yıkılacak. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizden tavsiye istiyorum.

Siz ona yapmacık davranmaya devam ettiğiniz sürece bu ilişki uzun sürmeyecektir. Bir süre sonra biter, emin olun ki bu kızı daha da yıkar. Eğer ilişkiyi devam ettirmek istemiyorsanız bunu kıza doğrudan söylemelisiniz. Yapacak bir şey yok, ne kadar zorlasanız da istemeniz gerekiyor. İstemediğiniz sürece ilişki yürümez.

Hocam haklısınız sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaman geçtikçe ayrılmak daha da zorlaşacak daha fazla anı ve daha fazla bağlılık olacak daha yıkıcı olur, hem kötü davranmanız daha çok üzer. Devam etmek istemiyorsanız kızı da oyalamayın.

Hepiniz sağ olun arkadaşlar.

Son düzenleme:
@RbeD rica ederiz. Konuya geri dönüş yapmayı da unutmayın Bizi haberdar edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…