Kızdan ümidi kesmeli miyim?

Ya ne istiyorsunuz anlamadım ki? Kızlar Soruyor gibi leş bir platforma mı gideyim? Burada bilgili olduğuna inandığım insanlar var. İstemiyorsanız burayı terk edebilirsiniz.
Bak dostum, elbette konu dışı bu yüzden var, ancak senin de arkadaşların var. Ailen var. Tanımadığın insanlardan böyle bir destek istemek saçma. Anlatmak istediğim buydu.
Kızlar Soruyor'u espri olsun diye dedim.

Kardeş senin daha önünde uzun bir hayat var pastayı şimdiden yemeye başlama sonradan tiksinirsin naçizane tavsiyem. Lisede başlayan kaç tane ilişki evlilikle sonuçlanır ki? Bugün hoşuma gidiyor dersin, bir kaç zaman sonra ayrıldık diye konu açacaksın bence gerek yok. Kız arkadaş çevreni geniş tut, birine bağlı olma, zamanı gelince içinden seçersin

Cidden sevgilisi varsa ve sen ona bunu demene rağmen yakınlaşıyorsa hayırlı olsun derim başka bir şey demem.
Hocam yakınlaşmadı ki. Doğru okuyun.
Hocam gerçekten gelip geçici bir şey olsa uğraşmam bile. Şıpsevdi değilim ben.

Asla arkadaş kalma tavsiye etmem. Ben arkadaş kalmaya çalıştım kafayı yiyorsun bir zaman sonra. Ve ayrıca kız arkadaşına sevgilim yok sana var demişse eğer sen o kızı direk unut hocam.

Hocam bu yasta olan asklar ulasamakmaktan ulastiktan sonra 1 hafta 2 Hafta hadi bilemedim 1 ay sev olursun sonra sonra o sevgi körelir.

Yokluktan böyle bir rüyan gördüğünğ söykeyebilirim ama kanıtlayamam ortaokulda beğenmediğin bir kızla şu an çok severek sevgili olman da zor kaldı ki. Bence yeni aşklara yelken aç ama daha yaşın genç. Kardeşim yorma kafanı böyle şeylere. Vallahi boşuna stres sahibi olursun.

Hocam bu yasta olan asklar ulasamakmaktan ulastiktan sonra 1 hafta 2 Hafta hadi bilemedim 1 ay sev olursun sonra sonra o sevgi körelir.
Hocam önceden de sevdim. Hiç de 1 ay falan sürmedi. Ya ergen sevgileri değil bunlar emin olun. Gerçek bir şey bu.
Hocam rüya falan görmedim. Uyandım ve bir anda aklıma geldi. Yokluk falan da yok. Kız delisi bir insan da değilim.
Sosyal neden pembe dizilere döndü?
Şu ana kadar böyle konuları çok görmediğine eminim. Yeni bir üyesin. Uzun zamandır buradaymış gibi yapmamanı tavsiye ederim.

Hocam ben 5 senedir bir kizi seviyorum (5. siniftan beri), 1 ay ciktik sonra kiz gitti ama benim kalbim dinmedi. Ozluyorum da ozluyorum. Unutmak olmuyor. O benim ustumden 2 kisi kisiyi daha sevdi ama olmayinca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…