Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 23 Nisan 2022 #1 Bir kızı gereksiz takıyorum. Davranışlarını falan bilmiyorum ama çok güzel. Güzelliğine veriyorum. Ve hiç de unutamıyorum. Kızla da hiç konuşmadım. Zamanla geçecek gibi de değil, hep fotoğraflarına bakıyorum. Söyleyebileceğiniz bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2022
Bir kızı gereksiz takıyorum. Davranışlarını falan bilmiyorum ama çok güzel. Güzelliğine veriyorum. Ve hiç de unutamıyorum. Kızla da hiç konuşmadım. Zamanla geçecek gibi de değil, hep fotoğraflarına bakıyorum. Söyleyebileceğiniz bir şey var mı?
H Hackertopat Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2022 #2 Kanka Instagram'ını biliyorsan garip mi emoji at limon at mesela kız zaten bunu neden attın diyecek gerisi sende.
Kanka Instagram'ını biliyorsan garip mi emoji at limon at mesela kız zaten bunu neden attın diyecek gerisi sende.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 24 Nisan 2022 #3 Hackertopat dedi: Kanka Instagram'ını biliyorsan garip mi emoji at limon at mesela kız zaten bunu neden attın diyecek gerisi sende. Genişletmek için tıkla... Limon olayı cidden işe yararda kızın ilişkisi var.
Hackertopat dedi: Kanka Instagram'ını biliyorsan garip mi emoji at limon at mesela kız zaten bunu neden attın diyecek gerisi sende. Genişletmek için tıkla... Limon olayı cidden işe yararda kızın ilişkisi var.
H Hackertopat Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2022 #4 Pismaniyee dedi: Limon olayı cidden işe yararda kızın ilişkisi var. Genişletmek için tıkla... Kanka ilk aralarının bozulmasını bekle sonun iyi olmaz
Pismaniyee dedi: Limon olayı cidden işe yararda kızın ilişkisi var. Genişletmek için tıkla... Kanka ilk aralarının bozulmasını bekle sonun iyi olmaz