Kızı Instagram'dan çıkartmak doğru bir şey mi?

b2tsm3n

Hectopat
Yer
Sihirdar Vadisi
Daha fazla  
Meslek
Feed
Arkadaşlar bir kız var bu sene lisede tanıştım. Hoş bir kız Instagram'dan takipleştik sonra beğendiğimi anladığımda priv hesabına istek attım kabul etti bir 2 aydır falan takipleşiyoruz. Her neyse, bu kız gerçekte samimi bana selam veriyor konuşuyor falan ben biraz utangacım bazen cevap bile veremediğim oluyor. Geçen gün Instagram'dan yazdım konu açıldı falan en son bir mesajına gülücük atıp sohbeti bitirdim 4 dk geçti çok mu komik yazdı, benim düşüncem kızın sohbeti devam etmek istediği yönündeydi ama bir arkadaşım kız senin ne yapacağını merak etmiş dedi ve o andan itibaren ümidimi kaybetmeye başladım. Ondan sonra normal devam ettik konuşmaya. Bugün de komik gelecek evet ama kandilini kutladım sadece seninde yazdı eyvallah yazdım mesajı beğendi ben de sinir oldum, benden hoşlanan biri olsaydı böyle mi yapardı diye düşündüm ve aklımdan hayır cevabı geçti sonuç olarak kızı Instagram'dan çıkardım. Sizce doğru yapmış mıyım? Şu an pişmanlık duyuyorum biraz da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…