Kızı kahve içmeye davet etmeli miyim?

Uzun süre ilgisizlik sonucu karşı cinsten görülen ufak bi ilginin direk aşırı ciddiye alınması durumu. Sık görülür. Kızdan ret yiyince aklın başına gelir merak etme. Böyle bir yazıya ret vermeyecek bir kızsa zaten kahve de içersin iş bittikten sonra sigara da içersin anladın sen onu.

Aga bu ne? Direkt ben LoL'cuyum yaz, hic ugrasma. Kiz uzaklasir zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Michael Jackson bile böyle geri geri yürümedi bu ne arkadaş olacağı varsada bitmiş artık.

Çok fazla kasmışsın hocam, direk buraya geliyormusun, kahve içelim mi? Diye mesaj at. Yok rüyamda gördüm, ıvır zıvır fazla olmuş. Sonuçta ikinizde insansınız. Olumlu cevap alırsan yaz, olumsuz mesaj alırsan şınav çek

Yavrucuğum kızı Hint kumaşı gibi ele almışsın. Alt tarafı insan ne bu değer vermek daha sevgili bile değilken. Dışarıya kahveye çağır dümdüz abartma.

Annemin arkadaşının kızının üniversiteden bir arkadaşı bilgisayarına format atacaktı.
Annemin, arkadaşının, kızının, üniversiteden bir arka...
Hiç bir şey anlamadım.
Böyle bir girişten sonra artık mümkün değil.
Yani kız intihar bile etmiş olabilir, bu mesajlardan sonra
Sadece kendinin olduğu bir grup oluşturup deneme yapmış ona da bunu atayım mı diye soruyor.
Bence atmasın çok sakıncalı.

Çoktan yazmışsın zaten. Umarım kabul eder, ne diyelim?

Şey kahvemi kaybettim de benimle kahve içermisin dersen daha etkili olur.

Mesajlarını sanırım okumamış. Davet edebilirsiniz ancak okuyacağını sanmıyorum. Ya silmiştir ya da telefonuna bir şey olmuştur (hiç bir mesajda 2 tik yok).
Kendi kendine yazmış kankam , örnek olsun diye.

Hocam, rüyayla müyayla girme. Direkt sor. Rüya mevzusuyla girersen direkt %88sin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…