Kızı kahve içmeye davet etmeli miyim?

Konuya geç girdim çoktan yazdı sandım sen öyle diyince. Kendine grup kurmuş kendisine yollamış test amaçlı Ama bu mesajı kıza atsa kız çamaşır suyu içmeye gider diye korkuyorum
Yani hocam normal şekilde sorulabilir. Bence, bu kadar heyecana gerek yok.

Yani hocam, çok uzatmışsın olayı, bence mümkün değil artık bu uzatmadan sonra.

Selam. Nasılsın. (Havadan sudan konuşmalar falan) Bir kahve içelim mi? Böyle yazarsan büyük ihtimal kabul edip gelecektir. Çıkma, hoşlanma olayları hakkında bir şey diyemem. Belki öyle bir niyeti yoktur. Ancak denemekten zarar gelmez.
Annemin arkadaşının kızının üniversiteden bir arkadaşı
Tam olarak kim hala anlamadım.

Bir daha göremiyeceğinden eminsen dene yoksa her zaman bir yerde görüyorsan utanırsın.

Tam olarak kim hala anlamadım.
Annesi= Nalan.
Nalan teyzenin arkadaşı= Ayşe.
Ayşe teyzenin kızı= Eslem.
Eslem'in üniversite arkadaşı= Yağmur.
Yağmur= Kahveye çağrılması düşünülen kız.

Umarım anlatabilmişimdir. (İsimler sallama.)

Annesi= Nalan.
Nalan teyzenin arkadaşı= Ayşe.
Ayşe teyzenin arkadaşının kızı= Eslem.
Eslem'in arkadaşının üniversite arkadaşı= Yağmur.

Umarım anlatabilmişimdir. (İsimler sallama.)
Daha iyi anladım hocam sağolun. Ama hala bulmaca gibi geliyor

Kızın bilgisayarına virüs at. Sonra onlar gene seni çağırsın. Format atılırken kahveler içilir, kız istenir.

Hayırlı olsun.
Format ile kız isteme.
Ancak bu kadar iyi anlatılabilir di.

Son düzenleme:
Kız da sayısalcı inşaat okuyor. Yüksek ihtimal red yersem hayatımda birdaha görmem. Cevap veren herkese teşekkür ederim. Daha basit bir şekilde yazmak bana da mantıklı geldi. Tekrar okuyunca bende güldüö biraz. Zaten böyle kız işleriyle falan pek işim yok ancak önümüzdeki sene yurtdışına taşınıyorum. Belki de yanlış bir karar mı alıyorum diye aslında bu yüzden de biraz kendimi kasmış olabilirim.

Kahveler bi
Yanlış bir karar mı? Kızın kahve bardağının dibine tek taş mı koyacaksın kahve bitince EVETT diye boynuna atlaması için?

Bu kadar uzatacağına "buralardaysan şu gün şu saatte kahve içelim mi?" demen yeterli. Sen baştan kaybetmişsin haberin olsun. Sanki prenses, bir melekle konuşur gibi muamele etmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…