Kızı kahveye ne zaman davet etmeliyim?

Yıl 2013 lise yılları serviste bir kız benden Facebook hesabımı istedi. O kıza yok demiştim. Adını o yıldan beri hiç unutmadım.

Yenilerde Instagram açtım ve o kızı buldum. İstek attım DM'den de o olayı hatırlattım işte şu şu lise servis falan tanıdı.

Ama sanki soğuk davranıyor? Sevgilisinin olup olmadığını nasıl anlarım?

DM'den çok sık yazmak iyi mi olur kötü mü?

Her yazdığıma dönüyor ama bilemedim.

Konuda bulamıyorum mubabbet başlatacak devamı getirecek.

Mesela onun kız arkadaşının bir pastane tarzı işletmesi varmış. Oraya kurye ile hediye yollasam onu arkadaşıma verseler olur mu?

Veya DM'den ona yazsam? İşte şu dükkana bir paket gönderdim alırsın şeklinde?

Son olarak yüz yüze konuşmaya mesela kafeye ne zaman davet etmeliyim? Direk hemen söylesem olur mu?
Yoksa iki hafta öyle DM'den konuşup sonra mı?

DM'den çok yazmamanızı tavsiye ederim. Sebebi de sizden sıkılabilir ve bu zaten nasıl olsa beni bırakmıyor hissiyatına kapılırsa da işiniz oldukça zor olacaktır. Biraz daha konuşun bakalım, doğrudan kahve muhabbetinden ziyade birbirinizi tanıyın ve sonra kahve içmeye davet edebilirsiniz ya da doğrudan kahve içmeye de davet edebilirsiniz. Sonra tanırsınız birbirinizi.

DM'den çok yazmamanızı tavsiye ederim. Sebebi de sizden sıkılabilir ve bu zaten nasıl olsa beni bırakmıyor hissiyatına kapılırsa da işiniz oldukça zor olacaktır. Biraz daha konuşun bakalım, doğrudan kahve muhabbetinden ziyade birbirinizi tanıyın ve sonra kahve içmeye davet edebilirsiniz ya da doğrudan kahve içmeye de davet edebilirsiniz. Sonra tanırsınız birbirinizi.
Çok doğru hocam. Ve aslında ilk defa tanışmıyoruz 2013 yılında kısa süreli aynı servisteydik. İstek attım kabul etti.

Kahve içmeye davet edeceğimde peki sevgilisi varsa? O zaman ne olur. Erkek arkadaşı olsa DM den de cevap vermez herhalde.

Bugün hiç yazmadım gece de yazmayacağım. Ama yarın hafta sonu için Pazar günü kahve davet edeceğim bakalım ne olur.

Hocam güzel bir kahve daveti yazısı önerir misin?
Mesela şöyle nasıl olur?

Bu kadar penpal yeter demi ya 10 yılın hatrına hafta sonu uygunsan bir kahve içebilir miyiz gibi..?

Arkadaşım, arayı kapatalım bir ara buluşalım de.
Büyük olasılıkla olur der.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı