Kızı unutamıyorum

Bunu okurken Adını Sen Koy dinliyordum tabsiyeni dikkate alıp All Shall Fall açtım.

Karamsarliğa kapanma bazen ruhum deliriyor kan ve dehşet hoşuma gidiyor genelde karamsarliklar insanlari topluma karşi nefret besletiyor benim gibi kapilma sanada çok geç olur ben kapildim fakat kendimi kurtarmaya çalişiyorum aksi takdirde birini bile öldürebilirsin bu durumu unutman için animeye gömülmelisin bol bol dişariya çikip kafa dağit ya da ducks with big butts yazarak zamanini geçirebilirsin.

Ben de metalde buldum. Iron Maiden tavsiye ederim.

Bunu okurken Adını Sen Koy dinliyordum tabsiyeni dikkate alıp All Shall Fall açtım.
Hocam silkelenin ve o müzikleri bırakın. Dinledikçe daha fazla onu düşünürsünüz ve daha fazla düşünürsünüz. Size tavsiyem Obscurity - V Legion dinleyin. Onun dışında Kreator - Totalitarian Terror ve Kreator - Satan Is Real dinleyin. İçinizde ki siniri, nefreti, üzüntüyü dışa vurun ve rahatlayın. Eğer bunlar dışında tavsiye isterseniz tavsiyem yine var

Tavsiyeye açığım her zaman unutmak için herşeyi yapabilirim
Sevdiğim kişinin ne kadar s*lak biri olduğunu gördüğümde unutmam bir kaç saatimi aldı.
Salak olduğundan eminim daha hiç konuşmadığı birine aşık olmuş fakat ne desem boş.

Tavsiyeye açığım her zaman unutmak için herşeyi yapabilirim
Hocam size Heavy Metal olarak Kreator - Totalitarian Terror ve Satan Is Real dinleyin. Bir süre sonra bunlar size yetmez o zaman da Black Metal dinleyin. Black Metal'de de Obscurity - V Legion dinleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…