Kızın bana bakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızı gördün-ayaklarını kullanıp yürüdün-ikinizin elinde de kitaplar var- o ne o sana çarptı ve kitaplar düştü. Kız: Çok pardon ya. Sen: Sorun yok. Kız: Ben bu arada kız (ismini bilmiyoruz, mecbur, ne yapalım) memnun oldum. Sen: Ben de erkek (senin adını da bilmiyorum), ben de memnun oldum. Bu arada akşam okul çıkışında beklesene, bir şeyler yaparız istersen. Kız: Olur tabii.

Ve sonra bir anda okul yanar ve kızı kahraman olmak umuduyla havaya kaldırarak dışarı çıkarırsın. Tüm okul alkışlıyor. Kız sana aşk dolu bakıyor ve bir anda dondurma yemeye gidip dizi dışında ayrıca yaz aşkı dondurma reklamı da çıkıyor. Mutlu son. (Hadi yine iyisin, hem paraları hem de kızı kaptın). Bu taktikle kız senindir kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya altı üstü biraz ironik biraz da duygusal Kıza ben bakmıyorum bu arada, benim var, çok şey yapmayin

Arkadaş olmaya çalışın hocam.
Birkaç seneye de düğüne çağırırsınız.

"Güldü kesin verecek" tayfası henüz konuya gelmedi sanırım
Bu arada bence yanlış anlıyorsunuz hocam. Hemen gaza gelmeyin.

Evet efendim, çok özgüvenlisiniz, lütfen gidip açılın o kadar eminseniz. Alacağın sonucu çok merak ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…