Kızı gördün-ayaklarını kullanıp yürüdün-ikinizin elinde de kitaplar var- o ne o sana çarptı ve kitaplar düştü. Kız: Çok pardon ya. Sen: Sorun yok. Kız: Ben bu arada kız (ismini bilmiyoruz, mecbur, ne yapalım) memnun oldum. Sen: Ben de erkek (senin adını da bilmiyorum), ben de memnun oldum. Bu arada akşam okul çıkışında beklesene, bir şeyler yaparız istersen. Kız: Olur tabii.
Ve sonra bir anda okul yanar ve kızı kahraman olmak umuduyla havaya kaldırarak dışarı çıkarırsın. Tüm okul alkışlıyor. Kız sana aşk dolu bakıyor ve bir anda dondurma yemeye gidip dizi dışında ayrıca yaz aşkı dondurma reklamı da çıkıyor. Mutlu son. (Hadi yine iyisin, hem paraları hem de kızı kaptın). Bu taktikle kız senindir kardeşim.
Merhabalar, bugün okulda bir tane kız var sürekli olarak bana bakıyor. Ben bakmıyorum, etrafıma bakınca yine bana baktığını görüyorum. Kız da güzel bir kız tatlı falan işte. Öylesine buraya yazdım boş yapacaklar geçsin. Yazan yazsın konuşuruz.
Merhabalar, bugün okulda bir tane kız var sürekli olarak bana bakıyor. Ben bakmıyorum, etrafıma bakınca yine bana baktığını görüyorum. Kız da güzel bir kız tatlı falan işte. Öylesine buraya yazdım boş yapacaklar geçsin. Yazan yazsın konuşuruz.