Kızın elini tutabilir miyim?

Harbi eve davet etsem nasıl tepki alırım?
aha şimdi aklıma geldi. Bu kızla yemek pasta falan beraber yapsak 10 numara aktivite olmaz mı?

Kanka kız oynak bir tip değilse eve davet etme fikrini yanlış anlayabilir ilişkiniz az ilerlesin birbirinizi güzelce tanıyın zamanla aranızda bir güven oluşucak ondan sonra her şey çok güzel olur.

.
Abi ortalık karıştı .
Tamam gel dedim 20 dk ye oradayım dedi.

Reis hızlı söyle evde doğru düzgün bir şey yok. Ne alayım marketten seri. Bütçe: 170tl
Ben gidiyorum hakmar'a ne alıyım eve çabuk .

Reis acil yardım ne alayım?
Tamam geldim ben çözüyoruz şimdi, pastalar oluyor marketlerde onlardan alabilirsin, cips, içecek, çikolata ve yapmak istediğiniz bir şey varsa tatlı gibi onun malzemelerini al.

Ben gidiyorum Hakmar'a ne alayım eve çabuk.

Reis acil yardım ne alayım?

Kanka patlamış mısır al. Kola al yumurta al kabartma tozu al küçük paket unlardan al hamur mayası al küçük paket toz şeker al. Belki kız kek yapar. Sonraaaa cips al dondurma al hava sıcak. Başka da bir şey gelmiyor aklıma.

Bu sıcakta mısıra buluşmasınlar bence hiç gitmiyor ya. Soğuk şeylerden devam dondurma olabilir, marketlerde dondurulmuş pastalar oluyor onlardan da olabilir. Bir de dediğim gibi tatlı malzemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…