Kızın elini tutabilir miyim?

Yaw bir git be hangi köyün çomarısın anlamadımki?
Akıllı ol, senin karşında senin gibi sübyan yok. Uydurduğun seks hikayeleriyle anca kendini avutursun, Sana geldik insan gibi cevap yazdık dimi? İlk mesajlarıma bak. Sen aldın bizden gazı, buraya gelip hayallerini yazdın. Ne yapıyorsunuz anlamıyorum ki böyle yazıp kendinizi mi tatmin ediyorsunuz.

Şimdi de aldığın 2-3 likenin gazına gelme, benim canımı sıkma.

Kardeşim şimdi sana şöyle 2 durumu açıklayayım, ya kız seni sevgili olarak görmüyor, şaka yollu mesafeli ya da gülerken tabikide tutabilirsin anlamında söylemiştir. Sohbetinizin muhabbetinizin içeriğine göre bunu kendince yorumlayabilirsin.

Sübyan değil de de daha çok "troll veled" sınıfına giriyorsun sanırım ayrıca tüm mesajlarını okudum tamamen yalanlama peşindesin. No SS no güven salla yok oraya salla yok buraya. Aldığım 2 3 likenin gazına gelecek adam değilim "senin gibi".

Preze yapma, kaybol. Dün el tutamayan adam bugün bize seks hikayesi yazıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hay Allah'ım kekeme yapacak insanı sinir bozan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…