Kızın elini tutabilir miyim?

E işte bu yüzden 1 ayda sevgili aşamasına geçilmez, flört olursun tanırsın iş ilerlemeye başlayınca isim koyarsın.
Katılıyorum ama iki tarafta istekli ve hevesiyle oluyor yani yapacak bir şey yok.

Abi bana seri taktik verin seri

Ya tut kızın elini nolacak. Tut elini bir şey olmaz. Hatta yürürken sürekli elini tut sakın bırakma kızlar kendini sahiplenen erkeği sever. Sürekli nasılsın, iyi misin, bir sıkıntın var mı diye sor. Her konuşmanın sonunda kendine iyi bak kendine dikkat et de. Gece iyi geceler dedikten sonra üstünü iyi ört de tabii kışın. Yani kısacası kıza şefkat göster öp kokla. Kızı evine bırak her zaman gece 2 bile olsa kızı eve sen bırak.

Abi bana seri taktik verin seri

Pardon kanka görmemişim. Şimdi kız eve geliyor değil mi? Patlamış mısır al. Beraber kızartın. Bir de hani böyle filmlerde olur ya kız bir şey yaparken adam kıza dalar. Dalar derken baka kalır diyorum. O sahneyi bir tekrarla . Sonra oyun falan oynayın. O şey var ya kim daha ... Diye bir oyun var onu oynayın. En son romantik bir film izleyin. Hafif yakınlaş kıza ama öpmekten ilerisine gitme. En son noktan kızı öpmek olsun. Sonra da kızı eve bırak. Güzel bir gündü de. Eğer kızı gerçekten seviyorsan o da seni seviyorsa daha da ileri git de ki her günümüz böyle olsun isterim ileride de. Ama tabii 2 haftada birbirinizi bu kadar tanıyamazsınız.

Reis film önerebilirmisin ve yemek/tatlı ne yapalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…