Kızın hoşlandığı kişi nasıl anlaşılır?

Messifedaisi1

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm bir kızdan hoşlanıyorum benden hoşlanıyor mu gram anlamıyorum kızla aşırı yakın değilim, mesela okulda birkaç kişiye bir şey anlatırken bana bakarak anlatıyor priv hesabında varım(hesabında benimle birlikte sadece 3-4 erkek var)benim postlarıma da yorum attığı oluyor ama okulda gram yakın olmadığı kişilerle kendisi selamlaşıp sohbet ederken bana selam bile vermiyor. Eğer göz göze gelirsek gülümsüyor ve bir şeyler diyor, mesaj attığımda konuyu uzatmak istemiyormuş gibi geliyor. Açılsam red yemekten değil okulda yayılmasından falan korkuyorum ama içimden bir his o da hoşlanıyor diyor. Çok garip bir ikilemdeyim üzüleceksem üzülüyüm artık yardım edin.

Dostum prive girmişsin dediğin gibi konuşuyorsunuzda arkadaşta değilsiniz? Çok değişik bir hareketler bunlar vallahi ben sizi çözemedim. Prive girdiysen oda yorum falan atıyorsa olay bitmiştir zaten. Seviyordur. Çok yakın arkadaş değilse prive bile giremezsin(öyle olması lazım) fakat yakında değilsiniz? Ee haliyle senin bir şey yapman lazım.

Senden hoşlanıyorsa da adım atmadan bunu öğrenemezsin, kızlar ilk adımı erkeğin atmasını ister. Okulda onu gülümseyerek selamla, iltifat et. Kısa bir muhabbet başlatabilirsin, sonrasında lafı buluşmaya getir. Örneğin bir kafe olsun, "şu kafeyi denemek istiyorum da benimle gelmek ister misin acaba?" gibi açık açık çıkma teklifi değil de daha çok beraber vakit geçirmek istermişçesine bir teklif sun. Eğer buluşmanın iyi geçtiğini hissedersen ve açılmanın doğru olduğunu düşünürsen açılırsın. Reddedilirsen de üzülme, hayat çok uzun ve daha çok fazla insanla tanışacaksın. Bunu bir tecrübe olarak kabul et.

Valla ben de onu çözemedim günlük hayatta çok yakın olmayıp böyle yapmasına.Yazdığımda da biraz kısa kesiyor. Tabii ben bişey yapmadan da olmadığı için bi şansımızı deneyelim.

Şansımızı denemek lazım ama ben red yemekten değil(red yedim önceden)bunun yayılması falan sıkıntı.Okulda ortam biraz garip ya.

Son düzenleme:
okulda yayılmasından falan korkuyorum
bunun yayılması
Okul kaç kişilik ki? İfşan çıkacak gibi yazmışsın. Kantine giderken elleriyle işaret edip "bu reddedildi" diye tezahürat tutmayacaklar. Yayılacağını nereden çıkardın hiç anlayamadım?

okulda gram yakın olmadığı kişilerle kendisi selamlaşıp sohbet ederken bana selam bile vermiyor.
Herhangi bir sebebi olabilir. Belki gerçekten hoşlanıyordur ve selam vermeye utanıyordur. Erkek olarak senin ilk adımı atman gerekir. Ben bu ilk adımı atmadığım için hala aklımda olan 3 tane Victoria's Secret modeli gibi kızla şansımı kaybettim.

Okulda ortam biraz garip ya.
Bir şey diyen olursa takılmazsın. Kızın ret veya kabul edeceği belli değil daha. Ola ki ret etti, 10 yaşında gibi dalga geçmeye çalışanlar olursa sende onlara katıl. Yani geçtikleri dalgayı abartarak sende kendinle dalga geçebilirsin. Garip gelebilir ama böyle komik olmayan şeyler ile dalga geçen insanlar sadece öfkeyi yakıt olarak kabul ederler.

Süper cevap. Buluşma ihtimalini arttırmak için kızla muhabbeti arkadaş gibi olmadan 5-10 gün ilerletip, bu 5-10 gün içerisinde söyleyebilir.

Açılma kısmına ise genelde katılmam. Fakat konu sahibi liseye gidiyor. Lisede çıkma teklifi çalışabilir.
17 yaşını doldurduktan sonra şunları aklınızda bulundurun:

O şekilde değil tabii, anlatılacak şey değil ama her lisedeki gibi ergen tripleri, yaşantıları falan. Yavaştan mesajlarla yakınlaşmaya çalışsam sonra arkadaşça bir tavırla buluşmaya çağırsam iyi olur gibi. Siz diyince bi gaz geldi öğrensin öğrenmesin bi şansımızı deneyelim.

arkadaşça bir tavırla
Arkadaşça değil "nazik, eğlenceli, maskülen" gibi kelimeler kullan hocam. Kıza arkadaşı gibi davranma. Bu kaba ol vesaire anlamına gelmiyor.

Yukarıdaki vakayı oku işine yarayacak bilgiler olduğunu düşünüyorum.

Eyvallah abi bu konularda master yapmış gibisin

Kız benden hoşlanmıyomuş öğrendim bugün saçma bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…