Kızın kanka yazması

Keykavus

Centipat
Daha fazla  
Kısa kesicem. Kızla buluştuk sohbet filan ettik 7. buluşmamız bu arada ona kırmızı gül aldım çok sevindi. Daha sonra bana mutlulukla dedi ki sana sarılabilir miyim? Sarıldık filan çok mutlu oldu buluştuğumuzda gülleri verince. Daha sonra fotolarını filan çekiyordum kalp işareti yaptı eliyle en güzel fotoğraf bu filan dedim. O kalbi sana yaptığım için aralarından en güzeli sana bu fotoğraf gelmiştir dedi. Böyle sıcak mutlu buluşmalarımız oluyor ama bu buluşmadan sonra kanka yazıyor mesajlarda. Buluştuğumuzda yüzüme söylemiyor. Beni istemiyor bence ve benimle oynuyor gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki arkadaşa katılıyorum. Kızla kanka olup onun derdini dinleyeceğine, hiç dinlememen daha iyi olur.

Bu kız güzel mi? Gerçi acilsan da bir şey ifade etmez 15 yaşında değilsen demek ki bir yere gitmiyor ve sen de kız güzel olduğu ve kurtarmak istediğin için hediyelerle açığı kapatmaya çalışıyorsun.

Bana da hacı falan diyor bazıları öyle oluyor hocam

Üstteki arkadaşa katılıyorum. Kızla kanka olup onun derdini dinleyeceğine, hiç dinlememen daha iyi olur.

Ona açılınca tek bildiğim bana bir daha kanka diyemeyecek olması bu belirsizlikten kurtulup yoluma bakmam gerekiyor.

Açıl gitsin. Ne kaybedebilirsin ki?
Doğru benim duygularımı dökmem gerekiyor böylece gerçekleri göreceğim

En kısa zamanda gelişmeleri bekliyoruz hocam. Umarım başarılı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…