Kızın yaptığını çok mu kafaya takıyorum?

bonben33

Zeptopat
Daha fazla  
Sevgilim var. Gerçekten seviyorum. Ama bunu bana ağlayarak söyledi. Benimle daha ilk buluşmadan 1 gün önce sevgilisi ya da flörtü olmayan biriyle öpüşmüş. Ben bunu çok kafaya takıyorum. Ne zaman aklıma gelse gözümünün önünde canlanıyor. Kızın daha önce yapmadığı şeyleri beraber yaptık burada söylemeyeyim. İlk defa olduğu belliydi. Ben bu düşünme olayını ne yapacağım, bu problemi nasıl çözeceğim? Şu an o çocukla konuşmuyor çocuk da yazmıyor zaten.

O zaman mecbur ya kızı bırakacaksınız ya da çocuğu bu dünyadan siliceksiniz ki 1. seçenek daha mantıkli.

Şu an çocukla konuşmuyor ne çocuk kızı seviyor ne kız çocuğu dediğine göre çocuk daha önceden denemiş geri çekilmiş 2. denemede bir anda olduğu için bir şey yapamamış.

Eğer güvenmiyorsaniz bırakın gitsin içinizi yemeyin. Sonra baskıcı biri olursunuz her şeyi daha da kötü hake getirirsiniz.

O zaman mecbur ya kızı bırakacaksınız ya da çocuğu bu dünyadan siliceksiniz ki 1. seçenek daha mantıkli.

Eğer güvenmiyorsaniz bırakın gitsin içinizi yemeyin. Sonra baskıcı biri olursunuz her şeyi daha da kötü hake getirirsiniz.

Önceden 4 senelik arkadaşımdı zaten Discord'tan konuşuyorduk aynı yerde yaşıyoruz zaten. Bana nedeni olarak şey sunmuştu. Ben seni DCdeki gibi biliyordum ümidim yoktu çok dedi öyle olmadığını görünce aşırı pişman oldum dedi. Zaten daha önce yapmadığı şeyleri cinsellik anlamında onları falan da yaptık.

Hocam dediğim gibi bir başkasını görüp onu sevmeyecegi garanti değil senin şüphen varsa ve bu yapılan sana yanlış geliyorsa bırak derim yoksa şüphe insanı yer bitirir. Ama seni sevdiğini dusunuyor ve sende onu seviyorsan unut gitsin şu an senin yanında.

Ben seviyorum o da beni seviyor. Teşekkür ederim cevaplarınız için kısa bir zaman içerisinde düzeleceğime inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…