Kızla normal konuşuyorduk daha flört gibi bir şeyiz, liseliyim daha kizda oyle ama kiz birakti kuaförde falan calisiyor anne babası ayrı,
Normal sohbette çok erkek ortamı falan var mı diye sordum, çalıştığından beri olmadığını söyledi, ne kadardır çalışıyorsun dedim, 2 yıl yazdı, ilk zamanlar çok zordu eve gidip ağlıyodum falan yazdı kız bende hem türkiyenin maçını izliyodum, gün içi yorgunluğu vardı, sabah erken kalkmıştım falan kafam yerinde değilmiş sanırım, kıza hee çok üzüldüm yazdım kızda sinirlenip küfür etti, sus artik yazdım kıza şimdi diyorsunuz sen niye kıza böyle şeyler yazdın kız derdini anlatıyormuş dediğim gibi kafam yerinde değildi ben olayı çok yanlış anladım kızın erkek ortamı yok diye ağlıyor falan sandım, cidden büyük bir şeylik işte sosyal kurallarına uygun konuşmaya çalışıyorum her neyse arkadaşa danıştım az önce o farketmemi sağladı büyük bir hata yaptığımı farkettim, kıza geri yazıp özür falan diledim kız dargın gibi sonra kıza kendimi açıkladım ama dargın değilim sorun değil falan yazdı en sonunda sonra bakarız dedi iyi geceler dedim bıraktım, o kadar, sizce ne yapmam lazım? (en başta ilk mesajı kız attı) arkadaştan aldığım tavsiye öğlen 4 e kadar bekle yazmazsa yaz o kadar
kankaaa hayatımın kazığını yedim kızla 5 gündür konuşuyodum sonra şans eseri bir tane reels videosuna denk geldim girdim bir tane medya şirketiyle anlaşma yapmış biosunda, oraya bir girdim benim konuştuğum kızın öne çıkarılanlarındaki fotolardan birisi orda anlaşmalılardan 2k takipçili bir tane kızın fakesini açmış oturduğum yerde herkesle takipleşiyordu gercek sandim ses falan atıyordu harbi büyük taklaya geldik
siz siz olun foto istemeden sadece sese aldanmayın harbi büyük taklaya geldim