Kızla buluşmak

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba direk konuya giriyorum. bir kızla 2 yıldır kankayım aramızda bir ilişki yok kankayız kısaca samimiyiz. sıkıntılarımızı anlatabiliyoruz böyle işte. Önceki yaz buluşacaktık ama ailesi Kırıkkale'den Ankara'ya gitmesine izin vermedi ben Ankara'ya gelmiştim akrabalarımın yanına. Bu yaz tekrar küçük 3 günlük bir iş için gideceğiz ailem ile (abim, ablam, ben ve annem) ve ben bu kızla buluşmak istiyorum sadece 2 yıllık hayalimizi tamamlamak için o çünkü bir Cafe'de oturup kahve içmeyi çok istiyor bende istiyorum neyse (buraları umursamayın olayın içine girmeniz için anlatıyorum.) Ben yaklaşık 1 hafta sonra Ankara'ya gideceğim, kızda Kırıkkale'de ve mesafemiz araba ile 49dk yani 65 kilometre. Ve ben reşit değilim 15 yaşındayım (biliyorum gencim ama forumdaki konulara baktım benim yaşıtlarım kız buluşmaları diye konu açmış o yüzden yazıyorum size.) Ve nasıl ayarlayabiliriz ben ablama sordum ama 3 günde yapamayız yol 1 saat git gel biz senle duramayız tek kalmanız lazım gibi gibi yani %1 ihtimal verdi onla buluşabilmeme. Ne yapabilirim? Kendim gidemem ailem güvenmiyor (tanımadığım şehir diye) kız gelemiyor Ankara'ya ailesi izin vermez (ciddi ciddi soruyorum yargılamanızı istemiyorum.) Ne yapabilirim nasıl gidebilirim fikriniz varsa almak isterim.

Ailen güveniyorsa dışarı çıkıyorum deyip öğlen 12 gibi çıkıp onlardan gizli AŞTİ'den otobüse binersin, akşam da dönersin. Ama muhtemelen o gün sana zehir zıkkım olacaktır, ailen de erkenden dönmeni isterse vs, foyan ortaya çıkar, sonu da hayırlı olmaz.
Kıza değip değmemesi de ayrı sorun, önceden hiç görüşmediysen kabak çıkma ihtimali var.

Yok kızı gördüm kız iyide bilmiyorum denicem şansımı.

Dediğim gibi zor olacaktır, üstüne sırf yol için en az 130 lira civarı para lazım, yiyecek içecek zart zurt da 70 desen 200 lira. İşin komiği ulaşım daha pahalıya gelecek.

Dediğim gibi zor olacaktır, üstüne sırf yol için en az 130 lira civarı para lazım, yiyecek içecek zart zurt da 70 desen 200 lira. İşin komiği ulaşım daha pahalıya gelecek.
Aynen çok kötü ama komik, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…