Kızla ilk görüşmede IKEA'ya gider miydiniz?

Makaleler
15
Benim merak ettiğim şeylerden birisidir. Acaba yapsam mı diye düşündüğüm de oluyor. Bana nedense sıra dışı ve samimi geliyor ama sizi bilmiyorum. Dandik kahve mekanlarındansa böyle bir yere götürmek bence kabul edilebilir bir şey. Biraz da kızın dış görünüşünden böyle bir şeyi kabul edip etmeyeceği anlaşılır zaten.

Niye IKEA derseniz benim arada bir gittiğim ama her gittiğimde Avrupa'yı hatırladığım tek dükkan. İnsanlar oraya bir şeyler almak için giderken ben otobüsle bir ton yol gidip, maket evlere oturduktan sonra vay be demek Kuzey Avrupa'da adamlar böyle yaşıyormuş diyorum. Ben orada yaşasam evi böyle şöyle yaparım diye düşünüyorum. Tabii kızla gidersem bunları konuşmam ama ilgi çekici bir yer olduğu kesin. Biraz da arkadaş ortamımın artık Türkiye'de nüfusunun azalmasından kaynaklı. Beni her gün mahallenin meydanındaki parka boş boş konuşmaya çağıracak adamlardansa, "bugün Hamburg'da, Viyana'da ne yaptın?" diye sorduğum adamları tercih ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidilir Full date boyu kafede oturmaktansa farklı yerlerede gidilebilir eğer kız senle konuşmayı sevdiyse senle takılır ama sevmediyse bahane uydurup kaçar ama bence IKEA gayet iyi yer ben arkadaşla gidiyordum etraftaki peluşlarla arkadaşa vuruyordum eğlenceli yer bayağı kızda vardı sevgilisiyle gelen veya normal arkadaşlarıyla gelen.

Valla ben ilk date'de orada gitmiştim. Bayağı güzeldi. Geçen tekrar gittik vallahi böyle bir rahatlık yok. Yemekleri efsane ve ürünler mükemmeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı