B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 58 23 Ocak 2023 #1 Kızla şu an da konuşuyorum fakat tıkandım yani konu bulamıyorum konuşacak, yardım edebilecek hocalarıma şimdiden teşekkürler.
Kızla şu an da konuşuyorum fakat tıkandım yani konu bulamıyorum konuşacak, yardım edebilecek hocalarıma şimdiden teşekkürler.
cirilla1 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #2 O konu bulsun biraz da.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 23 Ocak 2023 #3 Haluk Tatar izle yardımcı olur.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.684 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #4 BlokJ dedi: Kızla şu an da konuşuyorum fakat tıkandım yani konu bulamıyorum konuşacak, yardım edebilecek hocalarıma şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz da o yazsın o seni merak etsin. Eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa sana yazar emin ol.
BlokJ dedi: Kızla şu an da konuşuyorum fakat tıkandım yani konu bulamıyorum konuşacak, yardım edebilecek hocalarıma şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz da o yazsın o seni merak etsin. Eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa sana yazar emin ol.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.171 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 Grandvizier dedi: Hocam biraz da o yazsın o seni merak etsin. Eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa sana yazar emin ol. Genişletmek için tıkla... Yazmıyorsa zaten zaman harcamaya gerek yok...
Grandvizier dedi: Hocam biraz da o yazsın o seni merak etsin. Eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa sana yazar emin ol. Genişletmek için tıkla... Yazmıyorsa zaten zaman harcamaya gerek yok...