eemir97 Kilopat Katılım 18 Eylül 2016 Mesajlar 287 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #11 Hoşlantın yoksa kasma boşver neden dert ettin kendine?
Y451 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 546 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #12 Okuduğu kitabı, izlediği dizileri vs. öğrenip onlar hakkında konu açın.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.702 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Eylül 2021 #13 Benim düşüncem konu açılmıyorsa tıkanıyorsanız 2 taraftan birinin gerçekten konuşmaya niyeti yokturdur. Konuşmak isteyen 2 kişi her türlü konuşur kasmaya gerek yok.
Benim düşüncem konu açılmıyorsa tıkanıyorsanız 2 taraftan birinin gerçekten konuşmaya niyeti yokturdur. Konuşmak isteyen 2 kişi her türlü konuşur kasmaya gerek yok.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Eylül 2021 #14 B4ybars dedi: Benim düşüncem konu açılmıyorsa tıkanıyorsanız 2 taraftan birinin gerçekten konuşmaya niyeti yokturdur. Konuşmak isteyen 2 kişi her türlü konuşur kasmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben tıkanıyorum konuları o açıyor ama konuşmaya da niyetim yok değil. Her neyse yarın sabah göreceğiz bakalım ne olacak.
B4ybars dedi: Benim düşüncem konu açılmıyorsa tıkanıyorsanız 2 taraftan birinin gerçekten konuşmaya niyeti yokturdur. Konuşmak isteyen 2 kişi her türlü konuşur kasmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ben tıkanıyorum konuları o açıyor ama konuşmaya da niyetim yok değil. Her neyse yarın sabah göreceğiz bakalım ne olacak.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 27 Eylül 2021 #15 Su akar yolunu bulur, doğuştan bir yetenektir bu. Şöyle konu açılır, böyle konu açılır demek faraza olur. Her şey ana göre değişir.
Su akar yolunu bulur, doğuştan bir yetenektir bu. Şöyle konu açılır, böyle konu açılır demek faraza olur. Her şey ana göre değişir.
Nejat İşler Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 502 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #16 Ne güzel işte beyler adamın hayatında bir gelişme var. Bizde o da yok. Takılma sen dostum onlara. Havadan sudan konuşun işte.
Ne güzel işte beyler adamın hayatında bir gelişme var. Bizde o da yok. Takılma sen dostum onlara. Havadan sudan konuşun işte.