Kızla nasıl bir yol izlemeliyim?

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar biliyorsunuz YKS'ye çok az bir süre kaldı netlerim düşük olduğu için tam gaz çalışıyorum bir de ciddi ilişkim var aynı dershanedeyiz dershane öncesinden beri birlikteyiz.

Ama dershanede hep gözler üzerimizde kurum müdürü yöneticiler falan hep ilişki karşıtı onun baskısı var bir de kız hep yanıma vs geliyor hep birlikteyiz hep bir şeye trip atıyor veya küsüyor bu da derslerimi çok etkiliyor etütlerde vs düşünmekten çalışamıyorum.

Hani kendisini çok seviyorum ki ciddi de düşünüyorum uzun süredir birlikteyiz,

Ona dershane içinde aramıza mesafe koymamızı söylemek yanlış mı olur?

Ailemin hocalarımın da gözü üzerimde eğer istedikleri sonucu veremezsem hepsinin diyeceği tek şey bir kız yüzünden 1 seneni heba ettin (2.mezunum)

İkimiz de birbirimize karşı hem temas bağımlısıyız hem birbirimizden başka arkadaşımız yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar biliyorsunuz YKS'ye çok az bir süre kaldı netlerim düşük olduğu için tam gaz çalışıyorum bir de ciddi ilişkim var aynı dershanedeyiz dershane öncesinden beri birlikteyiz.

Ama dershanede hep gözler üzerimizde kurum müdürü yöneticiler falan hep ilişki karşıtı onun baskısı var bir de kız hep yanıma vs geliyor hep birlikteyiz hep bir şeye trip atıyor veya küsüyor bu da derslerimi çok etkiliyor etütlerde vs düşünmekten çalışamıyorum.

Hani kendisini çok seviyorum ki ciddi de düşünüyorum uzun süredir birlikteyiz,

Ona dershane içinde aramıza mesafe koymamızı söylemek yanlış mı olur?

Ailemin hocalarımın da gözü üzerimde eğer istedikleri sonucu veremezsem hepsinin diyeceği tek şey bir kız yüzünden 1 seneni heba ettin (2.mezunum)

İkimiz de birbirimize karşı hem temas bağımlısıyız hem birbirimizden başka arkadaşımız yok.

Yanlış olmaz söyleyin durumu. Önünüzde bir sınav olduğunu anlatın böyle yapmaması gerektiğini anlatın ve derslere beraberce abanmayı deneyin hocam. Sizinle iyi bir gelecek istiyorsa bu dediklerinize dikkat edecektir. Kendisi de YKS adına daha çok uğraşacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı