Kızla nasıl konuşulmalı?

819632

Centipat
merhaba, bunu burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama içimi dökmek istedim.

Yaklaşık 4-5 aydır bir kızı seviyorum. "seviyorum" derken, aslında onu ilk kez o zamanlar bir kere görmüştüm. Ama son 1 ayda arkadaş çevrem sayesinde onu daha sık görmeye başladım.

Kız çok sosyal biri değil. Erkeklerle fazla muhabbete girmiyor. Biraz troll kafalı, hafif asosyal biri, LoL oynuyor. Ama bana göre gerçekten çok tatlı biri.

İki gün önce arkadaşlarımla içmeye gittik. Kafamız biraz güzeldi. O kızlar da geldi. Bahsettiğim kız, benimle çok uğraşıyordu. Sanki sürekli ilgisini belli etmeye çalışıyordu gibi hissettim. Bu durum beni daha da etkiledi, ona iyice tutulduğumu fark ettim.

Kızlar gittikten sonra, arkadaşımın ailesini bekliyorduk. Anahtarı alacaktık. Onun telefonu şarjı bitmişti, benim telefonumdan o kıza yazdı. Kızın yanında bir arkadaşı daha vardı ve onunla ilgili bir problem vardı. O sırada arkadaşım, kıza şaka yollu "siz de fena yakışıyorsunuz" gibi bir şey dedi. Kız da buna karşılık "tatlı çocuk" dedi. O an mutluluktan ne yapacağımı bilemedim.

Arkadaşım yazmaya devam etti, "ayarlayayım mı?" gibi şeyler söyledi. Kız da "fark etmez" gibi yanıtlar verdi. Bu konuşmalar hâlâ telefonumda duruyor.

Arkadaşımla ayrıldık, ben eve doğru yürürken kıza yazdım. Küçük bir muhabbetimiz oldu. Benim çok eski ve komik bir çocukluk fotoğrafım var. Daha önce almak istemişti, vermemiştim. Arkadaşım o fotoğrafı ona atmış. Sonra bu fotoğraf üzerine biraz konuştuk. Ama mesajlarına bazen bakıyordu, bazen bakmıyordu. Bazen yazıyor, bazen yazmıyordu. Bu da beni üzüyordu açıkçası.

Ertesi gün, sabah arkadaşım beni aradı. Uyurken aramış. Kızın beni istediğini ama bana yazmadığını söyledi. Bu beni biraz umutlandırdı. Ben de kıza yazdım. Sabah çok az konuştuk, hatta sohbet bile sayılmazdı. Öğlen de yine çok az konuştuk ama yine mesajlarıma pek bakmadı. Ben de yazmayı kestim.

Ama ben onu gerçekten çok seviyorum.

Dün dört kişi dışarı çıkacaktık. Normalde ben de gelecektim ama spordan çıkmıştım, hem gergindim hem de yorgundum, gitmek istemedim. Şimdi ise keşke gitseydim diyorum.

Dün gece artık dayanamadım, kıza şöyle bir mesaj attım:
"Ben seni seviyorum, bunu biliyorsun. Ama eğer beni gerçekten sevmiyorsan, bana seviyormuş gibi yapma."

Bu mesajdan sonra ne yazdı, ne de mesajıma baktı. O zamandan beri kafam çok karışık. Kıza tekrar yazmak istiyorum ama cesaretim yok.

Artık ne yapacağımı bilmiyorum.
Sohbet etmeyi beceremiyorum.
Kızlarla içimi nasıl dökebilirim, nasıl doğru ifade edebilirim, bilmiyorum.

Sohbetimi nasıl geliştirebilirim?
Kendimi nasıl daha rahat ve doğru şekilde açabilirim?

Özür dilerim çok uzun oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka kıza yanlış bir şey dememişsin büyük ihtimal biraz düşünmek istiyor eğer dediklerin gibiyse zaten kabul etmesi aşikar onun dışında sohbetini geliştirmene gerek yok kız kabul ederse zaten akışına bırakıyorsun onun haricinde söylencek çok laf yok ilişki için tavsiye almak bana mantıksız geliyor nasıl olmak istiyorsan öyle ol kız kabul etmezse dünyanın sonu değil yenisi elbet gelir.

Bu arada kız dönünce durumdan haber et

Bugün konuştuk. Kıza sanırım biraz fazla yazdım; "Çok darlıyorsun." dedi. Takipten çıktım, çıkardım, numarasını da sildim.
Ben, sevilmeyi sevmeyen bir insanım. Hayatım boyunca hep yalnız yaşayacağım. Sevilmeyi hak etmiyorum ben.

Arkadaşım yok, kimsem yok. Tek başımayım. Yoruldum, çok yoruldum.

Son düzenleme:

"İnsanın en kötü hikayesini en sevdikleri yazarmış."

Sen arkadaşım yok dersin çoğu kişi arkadaşları yüzünden pişmanlık içinde yaşıyor, kimsem yok dersin ailesi olmayan baba anne sevgisi görmemiş insanlar yaşıyor, yoruldum dersin daha kötüsü gelse öncekine şükredersin hayat öyle ya da böyle her şeyin bir zamanı var sana önerim kendinle olan savaşı bitirdikten sonra seni istemeyen insanların dilinde keşke o olsa dedirt belki kolay değil lakin kendi hikayenin yazarıda sensin.

Bir kız içinde kendini küçük görmen açıkçası çok acınası.
Kendine bir soru sor;
Seni reddeden biri için bu kadar üzülüyorsun peki o üzülüyor mu ya da seni kaybettiği için üzgün mü?
Bence seni gram takmamış birisi.

"Masaya gençliğinizi koyduğunuz hayatın,
Tatlısını kimseye ısmarlamayın..."

Kolay kolay bağlanan biriysen öz güvenli olamazsın.

Kız cesaretli biri değilmiş kızlarda geneli değil de çoğu kısım öyle

Bir kız yüzünden çok yoruldum falan filan bune kardeşim önüne bak spora git kendine takıl zamanı gelince önüne çok kişi çıkacak takma o kadar unutmaya başla şimdiden her şey senin elinde.

abi sporda kendimi teselli etmekten sıkıldım

O kız çok farklıydı. Kendime onu çok yakın hissettim; benim kız versiyonum gibiydi. Çok tatlıydı.

dayı başardım

dayı başardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…